TTNet'ten 2 yıl sabit fiyata internet!

Eğer 2 sene boyunca TTNet'te kalmayı düşünüyorsanız, bu kampanyayı incelemelisiniz!

TTNet'ten sabitleme fırsatı!

TTNet, iki yıl boyunca sabit fiyatla internet hizmeti sunduğu yepyeni bir kampanya başlattı. 2 yıl sabit fiyatla internet hizmeti sunan bu yeni kampanyadan faydalanmak isteyenlerin, taahhüt vererek TTNet abonesi olmaları yeterli.

İnterneti avantajlı kampanyalarla sunan TTNet, 6 GB kotalı NET6 internet paketini, ilk 24 ay ayda sadece 29,90 TL'ye sunuyor. Kampanya kapsamında limitsiz internet paketi 24 ay boyunca ayda 51,90 TL'ye NETDİSK Hediyeli NETLİMİTSİZ paketine sahip olabiliyor. Bu paketle 50 GB kapasiteli NETDİSK ürünü 30 Haziran 2012'ye kadar ücretsiz sunuluyor.

Yeni TTNet aboneleri, tercihlerine göre kablolu veya kablosuz ADSL modeme kampanya kapsamında ücretsiz olarak sahip oluyor. Üstelik kampanyadan faydalanmak isteyenler bağlantı ücreti de ödemiyor. Kampanyadan, 24 ay taahhüt veren yeni müşteriler faydalanabiliyor.

Mevcut taahhütsüz TTNet aboneleri ise, NET6 paketinden 24 ay boyunca ayda 27,90 TL'ye, NETDİSK Hediyeli NETLİMİTSİZ paketinden ise ayda 49,90 TL'ye faydalanabiliyorlar.

24 ay boyunca sabit fiyata internet hizmeti sunan bu kampanyadan faydalanmak isteyenler TTNet Satış Noktalarına veya Türk Telekom Ofislerine gelerek başvurularını yapabiliyor. Kampanya 31 Aralık 2011 tarihine kadar devam ediyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları