TTNET Oyun artık herkese açık!

Büyük gün geldi, TTNET Oyun'a artık herkes erişebiliyor! İşte detaylar ve üyelik kazanma fırsatı...

Şimdi herkes kazanacak!

TTNET Oyun için artık ADSL no'su gerekmiyor! Herkes TTNET Oyun'a üye olabiliyor ve oyun oynayabiliyor.

CHIP Online okurlarının öncelikli olarak yararlandığı bu fırsat artık çok daha geniş kitlelere ulaşacak. Siz hala CHIP Online farkıyla ücretsiz üyelik kazanabilirsiniz...

TTNET Oyun üyesi değil misiniz? O zaman TTNET Oyun ile tanışmak, hem de Platinum üye ayrıcalığını kullanarak tanışmak için CHIP Online'ın sizler için hazırladığı kampanyaya katılmanız yeterli. Her hafta 1000 okurumuza TTNET Oyun sitesine Platinum üyelik hediye ediyoruz!

Daha çok tıkla ve sen kazan!Nasıl kazanacaksınız?
Kazanmak için iyi bir CHIP Online takipçisi olmanız yeterli! Tüm yapacağınız hafta boyunca CHIP Online haber ve makale sayfalarını bol bol gezmek. Sayfada yer alan kampanya kutucuğuna 10 sn içerisinde tıklamanız ve puanınızı kaydettirmeniz gerekli. Bir sayfada ekrana gelen kampanya kutucuğuna ne kadar erken tıklarsanız o kadar çok puan kazanacaksınız. Bir sayfada puan kazandıktan sonra tekrar o sayfadan puan almanız mümkün değil, en azından o hafta içerisinde...

Hafta boyunca topladığınız puanlar CHIP Online kullanıcıları arasındaki sıralamada yerinizi belirleyecek. Hafta boyunca sürecek olan kampanya sonunda en çok puanı alan kullanıcılar arasında 1000 kişi aşağıdaki ödülleri kazanacaklar:

En yüksek puandan en düşük puana doğru:

ilk 1 - 200 kişi: 30 günlük TTNET Oyun Platinum üyelik
201 - 400 arası: 20 günlük TTNET Oyun Platinum üyelik
401 – 1000 arası: 10 günlük TTNET Oyun Platinum üyelik

Puanlarınız ve eğer kazanırsanız Platinum üyelik PIN kodunuz ve şifreniz CHIP Online profilinize kaydedilecek. 8 ay içerisinde bu kodu veya kodları (her hafta yeni bir kod kazanabilirsiniz) istediğiniz zaman kullanabileceksiniz.

Ödülleri kullanmak için TTNET ADSL kullanıcısı olmak şart mı?
Hayır. Herkes bu kampanyadan faydalanabilir!

Kazanamazsam ne yapmalıyım?
Kampanyamız tam 6 ay boyunca sürecek! Bu yüzden kazanamazsanız üzülmeyin, şansınız gelecek hafta deva ediyor. Her hafta Pazar akşamı tüm kullanıcıların puanları sıfırlanacak ve Pazartesi heyecan tekrar başlayacak. Sonunda kazanan siz olacaksınız!

TTNET Oyun'da Neler Var?

TTNET Oyun'da Neler Var?

Flash Oyunlar bölümünde yalnızca internet tarayıcınızı kullanarak hemen çalıştırabileceğiniz birbirinden zevkli, hiçbir zararlı öğe içermeyen ve tamamı Türkçe oyunlar bulunur.

PC Oyunları bölümünde, TTNET OYUNMatik yazılımını kullanarak tek tıklamayla indirip bilgisayarınıza kurabileceğiniz, dünyanın en büyük oyun stüdyolarının hazırladığı Bejeweled'dan Diner Dash'e, Prince of Persia'dan Tomb Raider'a kadar yüzlerce harika oyun siz TTNET müşterilerine sunulur.

Devasa Online Oyunlar bölümünde ise TTNET Oyun kullanıcıları her futbolcunun farklı bir oyuncu tarafından idare edilebildiği dünyanın ilk dünyanın ilk 11'e 11 online futbol oyunu I Can Football'u ve İstanbul'da geçen ve bağımlılık yaratan senaryosuyla Türkiye'nin ilk devasa online oyunu (MMOG) İstanbul Kıyamet Vakti'ni oynayabilirler.

I Can Football'da daha fazla kişiselleştirme, istedikleri mevkiyi seçebilme ve davetli odalarda takım kaptanı olabilme, İstanbul Kıyamet Vakti'nde ise daha fazla deneyim puanı ve eşya tamirleri gibi ücretli hizmetleri çok daha ucuza satın alma gibi birçok üstün ayrıcalık sadece TTNET Oyun kullanıcılarına sunulmaktadır.

CHIP Online tarafından dağıtılan Platinum üyelik paketini kullandığınız takdirde tüm TTNET Oyun portalının içeriğine sınırsız olarak erişebiliyorsunuz!

Kazandığım e-pin'leri nasıl kullanacağım?

Kazandığım e-pin'leri nasıl kullanacağım?

TTNET Oyun üyelik ve Platinum kodların kullanımı hakkındaki tüm ayrıntılı bilgileri TTNET Oyun Yardım sayfalarından abilirsiniz.

Temelde sistem şöyle işliyor:

  • E-pin aktive etmek için TTNET Oyun portaline üye girişi yapın.
  • Sayfanın sağ üst bölümünde bulunan "E-PIN Aktivasyonu" butonuna basın.
  • Açılan sayfada bulunan "E-PIN Seri No" alanına 16 haneli e-pin seri numarasını her bölüme 4 hane gelecek şekilde yazın.
  • "E-PIN Şifre" alanına 6 haneli e-pin şifrenizi yazın.
  • "Uygula" butonuna basarak e-pin'i aktive edin.
  • TTNET Oyun portaline tekrar üye girişi yaptığınızda e-pin'iniz aktive edilmiş olacaktır.