TTNet 3 milyonuncu aboneye merhaba dedi

Türkiye'nin lider kuruluşu TTNet, 3 milyonuncu ADSL abonesini internete bağladı.

3 milyonuncu abone

Genişbant alanında dünyanın en hızlı büyüyen 10 ülkesinden biri olan Türkiye'nin lider kuruluşu TTNet; 3 milyonuncu ADSL abonesini internete bağladı: TTNet artık geleneksel hale gelen taşınabilir bilgisayar ve kablosuz modem hediyesini kızı için internet bağlantısı alan Antalya'dan 51 yaşındaki bir emekli İsmail Temiz'e verdi.

İnternet kullanımını yaygınlaştırarak bilgi toplumunun temellerini atmayı hedefleyen Türkiye'nin lider internet servis sağlayıcısı TTNet, 3 milyonuncu abonesine ulaştı. Antalya'da oturan 51 yaşındaki emekli İsmail Temiz, TTNet'ten bir adet dizüstü bilgisayar, kablosuz modem ve bir yıl boyunca ücretsiz internet kullanımı kazandı. Bağlantıyı anaokulu öğretmeni kızı için aldığını belirten Temiz, hediyesinin yanında sorunsuz internet kullanımından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Müşterilerine sunduğu birbirinden cazip promosyonlar ile genişbant internet kullanımını Türkiye geneline yayan TTNet, abone sayısını katlayarak artırmayı planlıyor. Bu promosyonların en son örneği olan "Modem Kampanyası" ile, ADSL hizmetine 24 ay abone olan herkese, kablolu modem ve ilk 2 ay ücretsiz ADSL kullanımı ya da kablosuz modem hediye ediyor.

Hızlı, kesintisiz ve hesaplı internet kullanmak için kampanyadan yararlanmak isteyenler; Türk Telekom Ofisleri, Türk Telekom Bayileri veya TTNet Çözüm Ortaklarının bayilerine ulaşarak ADSL bağlantısını sağlayabilecekler.

Okuyucu Yorumları