Tron, Dominika Hükümeti ile Ortaklığını Duyurdu

Tron, Karayip adasının mirasını ve turizmini tanıtmak amacıyla ulusal bir hayran token'ı çıkarmak için Dominika hükümetiyle anlaşma imzaladı.

Tron, Dominika Hükümeti ile Ortaklığını Duyurdu

Blockchain ağı Tron, Karayip adasının mirasını ve turizmini tanıtmak amacıyla ulusal bir hayran tokeni çıkarmak için Dominika hükümetiyle bir anlaşma imzaladı. Söz konusu açıklama Tron kurucusu Justin Sun’ın resmi Twitter hesabı üzerinden şu şekilde yapıldı.

Justin Sun, Dominika ile yaptığı ortaklığı sosyal medya aracılığıyla duyurdu. Dominika, bu yıl parlamentosundan Sanal Varlık İş Yasası’nı geçirdikten sonra Tron ile ortaklık kurdu. Bu ortaklık ile beraber Tron, Dominika Parasını (DMC) piyasaya sürüyor.

Tron kurucusu Justin Sun konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

"Dominika, bir Blockchain ulusal altyapısı olarak seçen ilk ülke oldu ve TRON seçildi. Twitter ismime Dominika bayrağı ekledim. Dominika’ya Huobi Global’i de ulusal kripto para borsası olarak seçmeyi öneriyorum"

Dominika, Tron bünyesindeki kripto paralara değişim aracı olarak yetki verdi. Buna göre ekosistem ürünlerinden, TRX, BTT, JST, NFT, USDD, USDT, TUSD ülkede yetkilendirildi.

Son olarak Dominika’nın dijital para birimine geçmesi ülkeyi büyük turizm kapasitelerine tanıtmak amacıyla fayda sağlayabilecek.

Bu haber Chip Online ve BTCHaber iş birliği ile hazırlanmıştır.