Transparan iPhone 16 Pro, büyük ilgi topladı

iPhone 16 Pro'sunu daha da dikkat çeken bir aksesuar olarak kullanmak isteyen bir Apple hayranı, onu transparan hale getirerek amacına ulaştı. Artık herkes onu konuşuyor...

Transparan iPhone 16 Pro: Bir eşi daha yok!

Apple, iPhone 16 Pro veya 16 Pro Max için Çöl Titanyumu, Doğal Titanyum, Beyaz Titanyum ve Siyah Titanyum olarak dört renk seçeneği sunuyor. Ancak bir YouTuber farklı bir seçenek oluşturmak için bir yöntem keşfettiğini ve telefonu şeffaf hale getirmeyi başardığını duyurdu.

YouTuber, arka camın arkasındaki geri dönüştürülmüş alüminyumu parçalamak için galyum kullanmayı içeren tüm süreci gösteren bir video yayınladı. Yani titanyum alaşımlı boyayı, tırnaktan oje çıkarır gibi, eritip parçalayarak arka kapaktan sökmeyi başardı ve geriye sadece iPhone'un güçlendirilmiş cam kasası kaldı.

Öte yandan, bu videoda izlediklerinizi kendi telefonunuz üzerinde denemenizi kesinlikle önermiyoruz. Sadece ilginç bir girişim olduğu için paylaşıyoruz:

Peki ya soğutma?

Arka kapağından soyulan titanyumun muhtemelen cihazın soğutulmasına da katkısı olduğu düşünülüyor ve iPhone 16'dan titanyumu soyup çıkardığınızda telefonun soğutma performansının dramatik şekilde düşmesi de mümkün.

Yani bu işlem, YouTube'da ilgiyi üzerine çekip izleyici kazanmak için iyi bir fikir olsa da, pratikte pek mantıklı bir hareket olmayabilir. 100 bin lira verdiğiniz telefonu YouTuber'lara inanarak soymanızı hiç tavsiye etmiyoruz...