Toshiba notebook garantisinde değişiklik

Toshiba, garantili kampanyasına yeni eklemeler yaptı. Kullanıcıları sevindirecek ayrıntılar burada!

Ne olursa olsun garantili

Toshiba No Matter What Guarantee/Ne Olursa Olsun Garantili kampanyasını İşsizlik Sigortasını da ekleyerek uzattı.

Çok yoğun talep üzerine, müşterilerinin işsizlik durumdaki finansal güvenliğini ekleyerek, rahatlıkla Toshiba notebooklarını satın alıp kullanmaları çin 31 Agustos 2009'a kadar uzattı.

Toshiba Bilgisayar Sistemleri bölümü 1 Mayıs İşçi bayramın da "No Matter What Guarantee" kampanyasını benzersiz bir uygulama olan işsizlik sigortasını da ekleyerek duyurdu.

Bu günden itibaren bu benzersiz uygulama ile birlikte Toshiba Notebookları 31 Agustos 2009 tarihine kadar hiç olmadığı kadar rahat satın alabileceksiniz. Notebookğunuzu satın aldıktan sonraki bir sene içinde beklenmedik bir şekilde işinizi kaybetmeniz halinde Notebook için ödemiş oldu?unuz rakkamı geri talep edebileceksiniz.

Kampanyanın Şubat 2009 itibarı ile duyurulması sonrasında tüm bölgede inanılmaz bir başarı sağladığı gözlemlendi. Toshiba notebook alanlar kaza sonucu hasarlara, hırsızlıklara ve müşteri tatmini konularında tamamen garanti altına almasını sağlıyor; Notebook aradığı ürün değilse değiştirme imkanına sahip oluyor ki bu da müşteriler için inanylmaz bir rahatlık ve güven unsuru oluşturuyor .

Toshiba Notebook Türkiye Distiribütörü TNB A.ş. Genel Müdürü Aytaç Biter yaptığı açıklamada; Kampanya başladığından beri çok popülar olduğunu ve içinde bulunulan ekonomik durumun farkında olmalaryny da düşününce işsizlik garantisinide bu kapsam içine alarak müşterilerine en iyi imkanları sunmayı istediklerini, Toshiba ürünlerinin değerleriniden tamamen emin olduklarını ama zor olan ekonomik koşullar karşısında da müşterilerinin kendilerini güvende hissetmelerini istediğini ve böylece Toshiba satın alamk isteyen müşterilerin istediklerini alma özgürlüğüne sahip olacaklarını söyledi.

Kampanya 31 Agustosa kadar olan 4 ay boyunca devam edecek. Başlangıçta kampanya dahilinde ürünü satın almış olan Toshiba kullanıcılarıy da kampanyaya yeni eklenen bu hizmetten faydalanabilecekler.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları