Toshiba'dan uzun ömürlü netbooklar!

Çok uzun pil ömrü, mini tasarım, kullanabilirlik ve taşınabilirlik bir arada! İşte özellikleri...

Toshiba'dan, uzun ömürlü...

Toshiba Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri, 10.1'' (25.7 cm) boyutlarındaki iki yeni netbook'unu duyurdu. Toshiba mini NB300 ve NB305. 11 saate kadar uzun pil ömrü ve gelişmiş tasarım özellikleri sunan her iki model de, tasarımdan ve kullanışlılıktan ödün vermek istemeyen bilgisayar kullanıcıları için tasarlanmıştır.

Tüm gün kullanım için arttırılmış pil ömrü
TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş. Genel Müdürü Aytaç Biter, "Önceki başarılı modellerinin devamı olarak Toshiba mini NB300/NB305 e daha sofistike bir görünüm verdik ve netbook sınıfımızın tasarımını bir adım öteye taşıdık. Müşterilerimizin çoğunluğu netbooklarını dışarıda kullandığından ağırlık ve pil ömründen taviz veremezdik. Mini NB300/NB305, şık tasarımından ödün vermeden yerleştirilen 6 hücreli yüksek kapasiteli pil ile 11 saate kadar pil ömrü sağlamaktadır. "

Küçük ama son derece kullanışlı
Yeni Toshiba netbook'lar rahat yazmayı sağlayan tam boyutlu klavye ve Multi Touch Kontrol özelliğine sahip geniş Touch Pad'a sahiptir. Aynı zamanda bu netbooklar, günlük proje ve aktiviteleri kişisel olarak organize etmeye yardımcı olan Toshiba LifeSpace uygulaması ile donatılmıştır ve kayıtlı dosyaları kolayca bulmayı sağlar. Asıl bilgisayarları ile senkronize olmak isteyen kullanıcılar için de senkronizasyon yazılımı yüklüdür.

Darbelere karşı dayanıklı

Darbelere karşı dayanıklı

Mini NB300/NB305 netbook'lar kendinden önceki şık tasarım özelliklerini devam ettiriyor. Mini NB305, eşsiz 3 boyutlu kapak tasarımıyla, hem görsel hem de fiziksel çekiciliği ön planda sunuyor. İki çarpıcı renk seçeneği mevcut: Kar beyazı ve kahverengi.

Toshiba yeni mini NB300'nin ise bütçelerini daha bilinçli harcayan kullanıcılar için üretildiğini açıkladı. Kozmik Siyah parlak kapaklı, siyah düz klavye ile birlikte ince eğik çizgili desenle donatılmıştır. Toshiba'nın değer katan yeni kalite özellikleri şimdi netbook sınıfında.

Yüksek güvenirlik ve uzun ömür sağlamak için Toshiba netbook'larına sadece birinci sınıf bileşenler kullanmakla kalmaz aynı zamanda genel olarak sadece daha yüksek fiyatlı dizüstü bilgisayarlarda bulunan 3 Boyutlu etki sensörü gibi yüksek kalite özellikleri de ekler. Entegre sensör, düşme ya da şok durumunda okuyucu kafayı park pozisyonuna çekerek sabit diski korur. Bağımsız araştırmalar Toshiba'nın kalite bağlılığının sözde bağlılıktan çok daha fazlası olduğunu ispat etmektedir. Kasım 2009'da, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki doğrudan müşteriye garanti şirketi Squaretrade1 Toshiba dizüstü bilgisayarları ve mini bilgisayarlarını pazarın en güvenilirleri seçmiştir.

Fiyatı

Fiyatı

Dayanıklı ve çevre dostu
Global dünyaya sorumlu bir kurum olarak Toshiba, tüm Toshiba dizüstü bilgisayarlarında tamamen Avrupa WEEE ve RoHS direktifleri doğrultusunda, etkin kurşun, cıva ve benzeri diğer bazı tehlikeli maddelerin kullanımı kısıtlayarak çevre üzerindeki etkisini azaltmaya uyumlu olmasını sağlar. Ayrıca Toshiba Eko özelliği ile güç tüketimini azaltmaya fayda sağlayarak yardımcı olur ve kullanıcılarına gücünün farkına vardırır. Toshiba Mini Netbook NB300/305, ENERGY STAR ® 5.0 niteliklidir.

Tavsiye edilen satış fiyatı ise 549 USD+KDV

Toshiba Hakkında
Toshiba yüksek teknolojinin öncüğünü yapmada bir dünya lideri ve yenilikçidir. Bilgisayar ve iletişim sistemlerini kapsayan gelişmiş elektronik ve elektrik ürünlerinin, dijital tüketici ürünlerinin, elektronik aletlerin ve parçalarının, nükleer enerji dahil güç sistemlerinin, endüstriyel ve sosyal altyapı sistemlerinin ve ev aletlerinin geniş yelpazede üreticisi ve pazarlayıcısıdır.

Toshiba, 1875 yılında kurulmuştur ve günümüzde dünya genelinde 199,000 çalışanı ve 6.6 trilyon Japon Yen'ini (73 milyar USD) aşan yıllık satışı ile 740'den fazla şirketin bulunduğu global bir ağ dahilinde faaliyet göstermektedir.

www.toshibatr.com

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları