Toshiba'dan KDV indirimi açıklaması

Bilgisayarlara yapılan KDV indirimi ile ilgili ilk açıklama Toshiba'dan geldi. Aynen yayınlıyoruz...

Toshiba'dan KDV açıklaması

Bilgisayar ve bilişim ürünlerinde yapılan KDV indirimini dün buradaki haberimizde duyurmuştuk. Teknoloji denince akla gelen ilk firmalardan olan Toshiba KDV indirimi ile ilgili bir açıklama yaptı. Biz de Toshiba'nın KDVindirimi ile ilgili açıklamasını aynen yayınlıyoruz:

"Bilgisayarlarda KDV'nin %18'den %8'e indirilmesinin önümüzdeki 3 ayda satışlar üzerinde çok olumlu bir etkisi olacağını ve pazarı hareketlendireceğini düşünüyoruz. Halen KDV dahil 999$'a satılan bir Dizüstü masaüstü bilgisayarlar yeni KDV oranıyla 915 Dolara, halen 799$'a satılan bir dizüstü/masaüstü bilgisayar 731 dolara pazara sunulabilecek. Bilişim ürünlerinin KDV oranlarında yapılan indirim, Türkiye'nin bilgi toplumu olma idealine yardımcı olabilecek önemli bir araçtır.

Bizim son dönemde piyasayı hareketlendirmek için yaptığımız "No Matter What Guraantee"Ne Olursa Olsun Garanti" oldukça satışları hareketlendirmişti. Bu kampanya çerçevesinde alınan tüm dizüstü bilgisayarlar kahve, içki dökülmesi, ürünün düşürüp kırılması yada çalınması gibi koşullarda bile garanti kapsamında yer alıyor. KDV oranının düşürülmesi ile bu kampanyanın da yeni bir satış rekoruna imza atacağını düşünüyoruz. "

Aytaç Biter

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları