Toshiba'dan en hafif notebook

Dünyanın en hafif notebook'unu üretme konusundaki yarışta Toshiba bir adım öne geçti.

En hafif notebook

Toshiba Portege R500 sadece 779 gram. TNB Bilgisayar Sistemleri bugün üzerinde optik sürücüye sahip dünyanın en hafif notebookunu duyurdu. Portege R500, taşınabilirlik, verimlilik ve tasarım ile mobiliteyi bir üst seviyeye taşıyor.

Üzerinde dahili optik sürücüsü bulunan Portégé R500 sadece 779 gram ağırlığıyla pazarın benzer özelliklerdeki cihazlarından yaklaşık 100 gr daha hafif. Ayrıca ürün Toshiba'nın flash tabanlı 64 GB Solid State Disk'li ( SSD ) ilk notebooku olma özelliğini de taşıyor. SSD diskler titreşim ve şoklara karşı daha dayanıklı olmakla birlikte daha sessiz, daha verimli ve daha hızlı boot-up ile okuma sürelerine sahip.

Portégé R500, dünyanın ilk 7 mm'lik optik disk sürücüsünü içeriyor. Bu özellik, cihazın ultra taşınabilir formunu korurken sistemin genel verimliliğinin korunmasına yardımcı olur. Entegre DVD Super Multi Sürücü, sadece 19.5mm inceliğinde. Ürün, iç ve dış mekanlarda kullanıma uygun, bütün ışıklandırma koşulları için ideal diagonal transreflektif 12.1'' genis ekran LED backlit ekranına sahip. Ürünün pil ömrü 7 ile 12.5 saat arasında.

Portégé R500 'de standart olarak Orijinal Microsoft Windows Vista™ Premium ile geliyor. İlk modeller Temmuz ortasından itibaren pazarda olacak.

Ayrıntılı bilgi için: Toshiba Türkiye
Tel: 4448674

Okuyucu Yorumları