Top Gun 3 geliyor mu? Gişenin yıldızından bomba gibi açıklama

Glen Powell, yeni bir Top Gun filmi için ön prodüksiyon tarihinin belirlendiğini duyurdu ancak ayrıntı vermedi. Powell, Tom Cruise ile yeniden çalışmak istediklerini ve üçüncü bir Top Gun filminin olasılığını ima etti.

Top Gun 3 geliyor mu? Gişenin yıldızından bomba gibi açıklama

Gişede büyük başarı elde eden Kasırgalar (Twisters) filminin başrol oyuncusu Glen Powell, yeni bir Top Gun filmi için geri dönmeye hazırlanıyor.

Powell, Happy Sad Confused adlı podcast'e katılarak, Top Gun: Maverick'in henüz isimsiz devam filminin ön prodüksiyonuna başlamak için bir tarih belirlendiğini açıkladı.

Powell ve Kasırgalar'daki rol arkadaşı Daisy Edgar-Jones'a, hangisinin devam etmesinin daha olası olduğu soruldu: BBC'nin ödüllü dizisi Normal People mı yoksa üçüncü Top Gun filmi mi?

"Kesinlikle Hayır"

35 yaşındaki Powell, Tom Cruise'un başrolde olduğu devam filmiyle ilgili önemli bir güncelleme yaptı. Amerikalı aktör, "Yani, bir tarih var" dedi. Powell'a daha fazla ayrıntı verip veremeyeceği sorulduğunda ise şu yanıtı verdi: "Kesinlikle hayır."

Powell ve Top Gun serisinin başrol oyuncusu Tom Cruise, yeniden birlikte çalışmak istediklerini daha önce de dile getirmişti. Powell, Today programında üçüncü bir Top Gun filminin "bir noktada gerçekleşeceğini" ima etmişti.

Powell, 2022'de IndieWire'dan Kate Erbland'e verdiği röportajda, Cruise'un seriye ancak mükemmel bir hikaye bulunması halinde döneceğini söylemişti.

Joseph Kosinski tarafından yönetilen Top Gun: Maverick, 2022'de vizyona girmiş ve gişe rekorları kırmıştı. 1986 yapımı Top Gun'ın devamı olan film, dünya çapında 1,496 milyar dolar hasılat elde ederek Cruise'un kariyerinin en yüksek hasılat yapan filmi olmuştu.

Top Gun: Maverick'te, eleştirmenlerin ve sinema yazarlarının övgüyle bahsettiği Cruise ve Powell'ın yanı sıra Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Monica Barbaro, Lewis Pullman, Ed Harris ve Val Kilmer gibi isimler de rol almıştı.