TOP 20: Windows'unuza bahar temizliği!

İlk günkü kadar temiz bir Windows'a sahip olmak mümkün. En iyi bedava araçlar burada!

TOP 20: Temizlik araçları

Kayıt defterindeki tozlar, geçici dosyalarınızdaki kirler ve diskinizin kıyısında köşesinde birikmiş artıklar sıradan deterjanlarla temizlenmez. Size önereceğimiz en iyi 20 temizlik aracıyla Windows'unuzda bahar temizliği yapabilirsiniz.

Windows çok kolay kirlenir. Çünkü hatalı kayıt defteri girişleri, kaldırdığınız programlardan kalan artıklar ve gereksiz dosyalar bilgisayarı günden güne fazlalık veriyle doldurur. Bunun sonucunda ise Windows'un çalışmasında aksamalar meydana gelir, diskiniz bozulmaya ve hata üretmeye başlar.

Sistem temizlik araçları ile bahar temizliği
İlk günkü kadar temiz bir WindowsBöyle bir sistemin reçetesi gayet açıktır: Temizleme araçlarını kullanmak. Bu araçların büyük çoğunluğu yalnızca birkaç megabayt olmasına rağmen diskinizden gigabaytlarca artığı temizleyebilir. Örneğin RegCleaner gibi özel temzileyicilerle kirleri yok edebilir, CCleaner gibi çok yönlü araçlarla pırıl pırıl bir sisteme sahip olabilirsiniz.

Program artıkları
Windows 7'de bile programların tamamen kaldırılabilmesi şansa bağlıdır. Çünkü kaldırma işleminden sonra çoğunlukla artık dosyalar diskte kalır. Revo Uninstaller gibi doğru araçlarla bunu engellemeniz mümkün.

Daha özel araçlar
İlk günkü kadar temiz bir WindowsTop 20 programlarımız arasında yalnızca temizlik araçları değil, aynı zamanda daha özel görevleri yerine getiren küçük araçlar da bulunuyor. Örneğin Similarity ile müzik arşivinizde birden fazla bulunan dosyaları kaldırabilir veya dosyalarınızı Eraser ile güvenli bir şekilde silebilirsiniz.

En iyi temizlik araçları için galerimize buyrun!

Okuyucu Yorumları