Titan'da ölen milyarderin üvey oğlunun miras mesajları İngiliz medyasının gündeminde

Geçtiğimiz haftalarda iç patlama sonucu infilak eden Titan denizaltısında bulunan İngiliz milyarder Hamish Harding’in üvey oğlunun paylaşımları İngiliz medyasının gündeminde...

Titan'da ölen milyarderin üvey oğlunun miras mesajları İngiliz medyasının gündeminde

Titan denizaltısında yaşanan patlamada ölenler arasında havacılık sektöründe hizmet veren Action Aviation'ın sahibi İngiliz milyarder Hamish Harding de bulunuyordu. Titan'daki patlamadan sonra üvey oğlu Brian Szasz'ın paylaşımları sık sık İngiliz basınının gündemine geliyor.

Hamish Harding'in eşi Linda Harding ile olan evliliğinden 13 ve 15 yaşında iki oğlu bulunuyordu. Ayrıca Harding, Linda Harding'in oğlu Szazs ve kızı Lauren'in de üvey babasıydı. Aile üyeleri Szazs dışında şu ana kadar sessizliğini bozmadı.

Szazs ise sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile mirası almaya hazır olduğunu ancak bu konuda adım atamadığını açıkladı ve tepki ile karşılandı. Brian Szasz, Twitter'da üvey babası Hamish Harding'in ölümünün ardından miras olarak 'biriktirecek milyonları' olduğunu yazdı. Szazs, mirasın ne kadar olduğunu soran bir sosyal medya kullanıcısına ise "bir ömür boyu kazanacağından fazlası olduğu" yanıtını verdi.

KONSERE GİTTİĞİ HABERLERİYLE GÜNDEM OLMUŞTU

Szazs, daha önce Titan kayıpken Blink-182 konserine gittiği için sosyal medyada tepki çekmiş ve "Burada olmak tatsız olabilir ama ailem benim en sevdiğim grup olduğu ve müzik zor zamanlarımda bana yardımcı olduğu için Blink-182 şovunda olmamı isterdi!" demişti. Szazs, Titan aranırken Brea adlı bir OnlyFans modeline attığı mesajla da gündeme gelmişti.

Us Weekly ise Szasz'a 15 yaşında Asperger sendromu teşhisi konduğunu duyurdu. Öte yndn Szazs, twitterdan paylaştığı bir mesajda ise "Asperger yüksek işlevli otizmim var" diye yazdı.

Tartışmalar ve üvey babasının vefat haberlerinin ardından sosyal medya profillerinden bazılarını devre dışı bırakan Szasz, şimdi geri döndü ve "Alacağım milyonlar varken halen alamıyorum" dedi.

MİRAS NE KADAR?

Mirasın ne kadarını alacağı konusunda ise henüz bir açıklama yapmadı. Büyük ihtimalle mirası kız kardeşi, 15 ve 18 yaşındaki 2 üvey erkek kardeşi ve annesiyle paylaşacak. ABD'de miras ödemelerinin yapılması iki yılı bulabiliyor. Hamish Harding, Dubai merkezli Action Aviation şirketinin sahibi olarak bir milyarder olarak görülüyordu. Szasz, sosyal medyaya paylaştığı bir diğer mesajda ise "bunca parayla sadece takılabileceğim bir kız istiyorum lütfen" yazdı. Takipçilerinden biri ona ne kadar miras parası olduğunu sordu ve '0 dolardan fazlası bile senin için çok fazla' dedi.