Thermaltake'den 1350W'lık güç kaynağı!

Toughpower 1350, yüksek talep etkinliği ve güvenilirliğiyle tam profesyonel oyunculara göre...

Thermaltake'den güç canavarı!

Thermaltake % 91 oranına kadar verimliliğe sahip, tamamen yeni 80 Plus Silver sertifikalı Toughpower 1350W güç kaynağını piyasaya sürüyor.

8PCI-E bağlayıcıları bulunan Toughpower 1350W, NVIDIA 3-Way/4-Way SLI'den AMD CrossFireX konfigürasyonlara kadar çeşitlilik gösteren tüm güncel multi-GPU kurulumları için hazır durumda bulunmaktadır. DC-CD dönüştürücüsü en yüksek etkinlik düzeylerini daha da yükseltirken, ilave double-forward anahtarlama devresi güç kaybını büyük oranda azaltarak en yüksek güvenilirliği sağlamaktadır. Toughpower1350W son derece sıkı bir DC regülasyonu sağlar böylelikle de ZERO LOAD(0W) dizaynıyla C6PU kipi ve karma grafik kartı güç tasarrufu kipini destekler.

İkili +12V ray tasarımı, % 100'lük 105?/212? ile kombinasyon halinde tüm sistem yüklemeleri için yüksek performans imkanı sağlar. Elektrolitik ve katı haldeki Japon kapasitörleri yüksek işletim ısılarında, frekanslarında ve akımlarında bile denge sağlamasının yanı sıra sağlam bir şekilde geliştirilmiş zaman aşımı performansı, daha uzun kullanım ömrü ve artırılmış güvenilirlik sağlamaktadır.

Koruma devreleri, istikrar ve güvenilirlik

Koruma devreleri, istikrar ve güvenilirlik

Bir adet 8pin CPU ve bir adet 4+4pin CPU bağlayıcıları, ikili CPU oyun ve yaşamsal uygulama sunucularına ait uygulamalarının desteklenmesine imkanı tanır. Yüksek performans ve sessiz işletim ise 14cm'lik otomatik akıllı fan hızı kontrollü ultra sessiz bir fan tarafından gerçekleştirilir.

Güç kaynağını yüksek akımdan, yüksel voltajdan, yüksek güçten, yüksek ısıdan ve aynı zamanda kısa devreden korumak için yerleşik endüstriyel düzey koruma devreleri Toughpower 1350W'yi türünün en güvenlisi konumuna getirmektedir.

Kısacası Toughpower çoklu-GPU kurulumunda gerçek yaşam koşullarındaki yüklemede %91'e kadar etkinlik sağlayarak 50?'de 7/24 1350W devamlı güç sağlama garantisine sahiptir. Toughpower 1350 yüksek talep etkinliği, istikrar ve güvenilirliği ile profesyonel oyuncular için tasarlanmıştır.

Daha fazla için bu link'i takip edebilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları