Telefon, tablet, Mac... Yeni bir "Apple cihazları sınıfı" için hazır olun

Apple, sadece telefonları için değil, tablet ve Mac bilgisayarları için de yeni bir "Apple cihazları sınıfını" hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Yeni bir "Apple cihazları sınıfı" için hazır olun

Apple söz konusu olduğunda oldukça güvenilir bir sızıntı kaynağı olan Bloomberg’den Mark Gurman’ın bildirdiğine göre, Apple’ın cihazları mümkün olduğunca inceltme planları iPad Pro ile sınırlı kalmayacak ve daha ince bir Macbook Pro, Apple Watch ve The Information’ın da geçtiğimiz ay bildirdiği üzere iPhone tasarımlarına doğrudan etki edecek.

Gurman’ın söylediğine göre Apple, “tüm teknoloji endüstrisi genelinde kendi kategorilerinde en ince ve en hafif ürünler olması gereken yeni bir Apple cihazları sınıfını” başlatmak üzere.

Daha önceki iPhone söylentilerini destekleyen Gurman, iPhone 17 serisinin tanıtılmasıyla birlikte ince bir "iPhone Slim"’in de 2025 gibi erken bir tarihte gelebileceğini söylüyor. Ancak haberde adı geçen ürünlerin geri kalanı hakkında henüz bir zamanı bilgisi bulunmuyor. Başka bir deyişle şimdilik sadece, iPhone 17 ile ince bir iPhone modeli görmeyi bekleyebiliriz.

Yaklaşan ince iPhone’un mevcut iPhone Pro Max’ten daha pahalı olması ve Pro Max ile standart iPhone arasında bir ekran boyutuna sahip olması bekleniyor.