Ted Lasso'nun dördüncü sezonu gerçek olmaya çok yakın

Ted Lasso 3. sezon finali ile ekranlara veda etmiş olsa da, Warner Bros. dördüncü sezon için ana oyuncu kadrosunu geri getirmeyi planlıyor. Henüz resmi bir onay olmasa da, yeni sezonun gelme ihtimali yüksek görünüyor.

Ted Lasso'nun dördüncü sezonu gerçek olmaya çok yakın

Ted Lasso'nun 3. sezon finali, Apple TV+ dizisinin hayranlarına güçlü bir son sunmuştu. Yine de, AFC Richmond'ın ekranlara dönmesi pek uzak olmayabilir.

Deadline'a göre, Ted Lasso'yu Universal Television ile birlikte Apple için ortaklaşa üreten Warner Bros. Television, henüz onaylanmamış olan dördüncü sezon için dizinin ana oyuncu kadrosunun bir kısmı ile dirsek temasında. Hannah Waddingham, Brett Goldstein ve Jeremy Swift'in bu isimler arasında bulunduğu iddia ediliyor.

Ortak yaratıcı ve başrol oyuncusu Jason Sudeikis'in de fikri değerlendirme sürecinde olduğu belirtiliyor. Bir süre önce Ted Lasso'nun yaratıcısı Bill Lawrence, katıldığı bir röportajda, 4. sezonun kaderinin sadece Sudeikis'in yaklaşımına bağlı olduğunu söylemişti. Eğer iddia edildiği gibi ünlü isim Ted Lasso 4. sezonuna sıcak bakıyorsa, dizinin ekranlara dönmesi çok da uzak olmayabilir.

Tabii ki, stüdyolar yapımın başladığını ve çekimlerin devam ettiğini duyurmadan hiçbir şey kesin değil. Ancak bu aşamada, daha fazla Ted Lasso bölümünün yolda olması oldukça muhtemel görünüyor.