Teamfight Tactics’e yeni PvE modu geliyor

Teamfight Tactics, 27 Ağustos 2024 tarihinde yeni bir deneyim sunacak. "Teamfight Tactics: Mekacik'in Sınavı" adı verilen tek kişilik PvE modu, oyunculara yeni bir oyun deneyimi kazandıracak.

Teamfight Tactics’e yeni PvE modu geliyor

Teamfight Tactics, 27 Ağustos 2024 tarihinde yeni bir deneyim sunacak. "Teamfight Tactics: Mekacik'in Sınavı" adı verilen tek kişilik PvE modu, oyunculara yeni bir oyun deneyimi kazandıracak.

Yakın zamanda piyasaya çıkan Teamfight Tactics: Sihir ve Şamata seti, büyülü sürprizler ve sihirli deneyimlerle dolu. Bu sette tılsım mekaniği, yeni şampiyonlar ve bazı League of Legends karakterleri bulunuyor. Briar ve Smolder gibi karakterler, Yakındiyar'a ilk kez adım atıyor. Ayrıca Legends of Runeterra oyunundan tanınan yordle sihirbaz Norra, Yuumi ile birlikte Teamfight Tactics’e ikili bir birim olarak katıldı.

Teamfight Tactics: Mekacik'in Sınavı modunda oyuncuları neler bekliyor?

Oyuncular mevcut setin şampiyon ve eklentilerini kullanabilecek, ancak tılsımlar yer almayacak.

30 tur boyunca 6 elebaşıyla mücadele edilecek.

Oyuncuların 3 canı olacak ve 3 kez kaybeden elenecek.

Turlar tek sıralı ve süresiz olacak.

Oyuncular performanslarına göre puan kazanıp skorlarını paylaşabilecek.

Normal modun ardından "Kargaşa Modu" açılacak.

Teamfight Tactics: Mekacik'in Sınavı, 27 Ağustos 2024 tarihinde 14.17 Yaması ile oyuna eklenecek ve 24 Eylül 2024'te 14.19 Yaması ile oyundan kaldırılacak. Mod, bugünden itibaren Açık Beta’da oynanabilir.

Teamfight Tactics Oyun Tasarım Lideri Matthew Wittrock, modla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

"Bir PvE oyun modu tasarlamak ve bunu oyuncularla buluşturmak TFT için yepyeni bir durum. Oyuncuların Teamfight Tactics: Mekacik'in Sınavı'yla ilgili düşüncelerini duymak için sabırsızlanıyoruz. Umarız biz bu içeriği üretirken ne kadar eğlendiysek, oyuncular da oynarken bir o kadar eğlenir. Mod sınırlı süreli, deneysel bir yenilik olduğu için oyuncular bazı oyun hataları, iyileştirmeye açık noktalar ve kusursuz olmayan bir oyun dengesiyle karşılaşabilirler. Ancak Teamfight Tactics: Sihir ve Şamata'da Sihirhane'nin keşfi devam ederken, modu TFT topluluğuyla buluşturmak istedik."

Teamfight Tactics Oyun Direktörü Peter Whalen ise şu ifadeleri kullandı:

"Bu yıl TFT oyuncularına daha fazla oyun modu ve etkinlik sunmayı başardık. Ekip olarak yenilikçi bir yaklaşımla ilerlemeye gayret ediyoruz. Dolayısıyla hem Teamfight Tactics: Sihir ve Şamata'nın hem de Teamfight Tactics: Mekacik'in Sınavı'nın bu yaklaşımın bir sonucu olarak ortaya çıktığını söyleyebiliriz."