TCL, iki yeni router cihazını tanıttı

TCL, kablosuz router portföyüne yeni eklediği iki router cihazını tanıttı. İşte yeni cihazların özellikleri.

TCL, iki yeni router cihazını tanıttı

Günümüzde teknolojideki hızlı gelişimin de etkisi ile yaz dönemlerinde İnsanlar, yazlık evlerinde, karavanlarında veya çadırlarında router kullanmayı tercih ediyor. TCL de tüketicilerin bu ihtiyaçlarına yanıt vermek için yeni router cihazlarını tanıtmaya devam ediyor. Geçen yıl Türkiye'de de satışa sunduğu LINKZONE MW63VK ile büyük ilgi gören TCL, küresel piyasaya yeni LINKZONE MW12VK ve LINKZONE MW45V modellerini sürdüğünü duyurdu.



MW12VK, servis sağlayıcıların tüm yerel ve uluslararası dolaşım bantlarını destekliyor. 150 gram ağırlığındaki cihaz sahip olduğu 4.300mAh pil kapasitesi ile tek bir şarjla 15 saate kadar pil ömrü sunduğunu iddia ediyor. 4G LTE kategori 12 standardına göre çalışan MW12VK, indirme sırasında 600 Mbit/s'ye, yükleme sırasında ise 100 Mbit/s'ye kadar hızlar sunarken aynı anda 32'ye kadar Wi-Fi istemcisini destekliyor.

İnternet erişimini Wi-Fi aracılığıyla diğer kullanıcılarla paylaşmaya imkân tanıyan LINKZONE MW45V modeli de 4G LTE kategori 4 standardına göre çalışıyor ve aynı anda 15'e kadar Wi-Fi istemcisini destekliyor. 89 gram ağırlığı sayesinde iyi bir yol arkadaşı olabilecek bu router, indirme sırasında 150 Mbit/s'ye, yükleme sırasında ise 50 Mbit/s'ye kadar hızlar sunduğunu iddia ediyor. Ayrıca 2.150mAh pil kapasitesi ile cihazın tek bir şarjla 8 saate kadar aralıksız çalışabildiği belirtiliyor.

TCL'in Türkiye'de satışa sunduğu kablosuz router cihazı LINKZONE MW63VK ise günlük kullanım için 5GHZ üzerinden Wi-Fi ihtiyacını karşılamayı hedefliyor. 300Mbps'ye varan indirme ve 50Mbps'ye varan yükleme hızları sunduğu belirtilen MW63VK'de bulunan dahili 4 LED ışık, sinyal alıp almadığınızı veya Wi-Fi ağınızın çalışıp çalışmadığını gösteriyor.

SMS ışık göstergesi ise gelen SMS mesajları hakkında sizi bilgilendirirken pil durumunu öğrenmenizi sağlıyor. Cihazın 2150mAh Li-ion pili çalışma ve eğlence ihtiyaçlarınızın çoğunu karşılamak için 8 saate kadar kullanım imkânı sağlıyor. Bekleme modunda ise pil ömrünün 300 saate kadar arttığı belirtiliyor. Ayrıca 2,4 GHz veya 5 GHz bantlarında 32 adede kadar Wi-Fi bağlantısı için bir ağ kurmanızı sağlayan TCL LINKZONE MW63VK, ebeveyn kontrolleri ve güvenli misafir ağı özellikleri sunan özel bir uygulamaya sahip.