TCL, 2 yeni 50 Serisi NXTPAPER akıllı telefonunu tanıttı

TCL, IFA 2024'te TCL 50 PRO NXTPAPER 5G ve TCL 50 NXTPAPER 5G akıllı telefonlarını tanıttı.

TCL, 2 yeni 50 Serisi NXTPAPER akıllı telefonunu tanıttı

TCL, IFA 2024'te TCL 50 PRO NXTPAPER 5G ve TCL 50 NXTPAPER 5G'yi tanıttı.

TCL Mobil Telefon İş Birimi Genel Müdürü Jefferson Li konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi, “Günümüzün bağlantılı dünyasında dijital tüketim tüm zamanların en yüksek seviyesinde ve tüketiciler hem performans hem de kullanım kolaylığı sunan cihazlar talep ediyor. Öncü NXTPAPER teknolojimiz ile TCL 50 NXTPAPER akıllı telefonlar, konfor ve güvenlik için yeni bir standart belirleyerek kullanıcılara 'her zaman açık' olan bir dijital dünyaya katılmanın heyecan verici yeni bir yolunu sunuyor.”

TCL 50 PRO NXTPAPER 5G ve TCL 50 NXTPAPER 5G modelleri en son NXTPAPER 3.0 teknolojisine sahip ekranları içeriyor. NXTPAPER 3.0'ün ekran görüntüleme deneyimi noktasında önemli avantajları var. NXTPAPER 3.0 teknolojisi ile donatılan ekranlar, çeşitli aydınlatma koşullarına uyum sağlayarak zararlı mavi ışığı en aza indirmeye ve parlamayı azaltmaya yardımcı olarak cihazları hem iç hem de dış mekan kullanımı için uygun hale getiriyor. TÜV, SGS ve Eyesafe tarafından onaylanan ve entegre bir Göz Bakım Asistanına sahip olan telefonlar, molalar vermenizi teşvik ederek ve görme yetisini koruyan ayarlamaları yaparak sağlıklı görüntüleme alışkanlıkları kazandırmayı ve uzun dijital etkileşimler sırasında güvenli bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor.

TCL 50 NXTPAPER telefonlar, 6,8 inç FHD+ ekran ve 120Hz yenileme hızına sahip. TCL 50 PRO NXTPAPER 5G'de, selfie'ler için 32MP ön kamera bulunuyor. Her iki modelde de 108 MP arka kamera yer alıyor. TCL 50 PRO NXTPAPER 5G ayrıca 512 GB dahili depolama alanına sahip. Her iki TCL 50 NXTPAPER telefon da NFC özelliği yer alırken, TCL 50 PRO NXTPAPER 5G, not alma ve çizim yapma gibi görevler için Flipcase kılıf ve hassas T-Pen kalem opsiyonu sunuyor.

TCL NXTPAPER ailesi

TCL, aynı zamanda yeni tableti TCL NXTPAPER 14'ü de tanıttı. Yine NXTPAPER 3.0 ekran teknolojisini kullanan TCL NXTPAPER 14, 14 inç 2.8K ekran ile piyasaya sunuluyor. TCL NXTPAPER 14 tabletin, Ağustos 2024 tarihinden itibaren daha fazla pazara ulaştırılması planlanıyor. Uygun fiyatlı bir seçenek olarak tüketicilere sunulacak.