Tatil planınızı yaparken Kiralık Villada Tatile göz atmayı unutmayın!

Ailece rahat bir tatil yeri arıyorsanız, sizlere birbirinden lüks özel havuzlu eşsiz bir tatil ve konaklama seçeneği sunan “Kiralık Villada Tatil” seçeneklerine mutlaka göz atmalısınız!

Kiralık villada tatil

Türkiye genelinde 8 farklı turistik bölgede 1500’ün üzerinde müstakil, özel havuzlu lüks kiralık villa seçeneğini listeleme, keşfetme ve kiralama fırsatı sağlayan Kiralık Villada Tatil, yurt içinden ve yurt dışından gelen konuklarına hizmet vermeye devam ediyor.

Kiralık Villada Tatil, portföyünde bulunan tüm tesisler özel yüzme havuzuna sahiptir. Lüks villaların yanı sıra aralarında bungalov, tiny house, ve hatta kubbe evlerin de bulunduğu geniş bir yelpazeden 1700’e yakın eşsiz villa kiralama seçeneği sunuyor. Türkiye’nin seçkin turizm bölgelerinde kişi sayısına ve lüks derecesine göre sadece size özel bir tatil planlıyorsanız, Kiralık Villada Tatil’de her zaman herkese uygun bir seçenek mevcuttur.

Tatilinizi Lüks bir Kiralık Villa da geçirmek istemez misiniz?

Kiralık Villada Tatil’in, 13 yıldan bu yana yaklaşık 15.000 rezervasyona, 100.000 gecelik villa kiralama ve 90,000’e yakın misafir etme sayısına ulaşması, platform aracılığıyla bir villanın ne kadar kolay kiralanabildiği ve güvenilir bir villa kiralama sitesi olduğunu kanıtlıyor. Kiralık Villada Tatil’in konaklama seçenekleri arasında, Muhafazakar Villa, Korunaklı Villa, Balayı Villa, Doğa İçinde villa, deniz manzaralı villa gibi bir çok farklı konsepte hizmet eden kategoriler yer almaktadır. Ağırlıklı olarak Türkiye’nin en güzel villa kiralama tatil destinasyonu olan Kalkan ve Fethiye bölgesinden birçok eşsiz seçenek sizleri bekliyor.

Hayalindeki Lüks Villayı Kirala !

Güven ve güvenlik üzerine kurulu olan sistem, kullanıcı dostu tasarımı ile aradığın en mükemmel kiralık villayı bulman çok daha kolay olacaktır. Listeden ya da Harita üzerinden listelenen kiralık villalara göz atabilir, müsaitlik takvimlerini ve fiyatlarını görebilirsin. Filtreleme sistemi ile de kriterlerini, fiyat aralığını vs… seçerek hayalindeki kiralık villayı da bulman daha kolay olacaktır.

Aileniz ya da sevdiklerinizle beraber rahatlatıcı lüks bir ortamda, özel havuzunuzda içeceğinizi yudumlarken ya da jakuziniz içinde muhteşem manzaranın tadını çıkarmak, muhteşem günbatımı ve deniz manzarasına karşı romantik bir akşam yemeği yemek, Etraftan ve meraklı gözlerden uzak sadece size özel bir tatil seçeneklerinin hepsini sizlere sunan villa kiralama, muhafazakar aileler ve balayı çiftleri içinde mükemmel bir seçim olacaktır.

Ezber Bozan Tatil Anlayışı” sloganı ile yola çıktığımız ve “Kiralık Villada Tatil” deneyimini ve ayrıcalığını siz de yaşayın. Turizm Bakanlığı ve Tursab’a kayıtlı www.kiralikvilladatatil.com web sitemizden bizlere ulaşabilir, 0850 314 91 93 nolu telefon ile her türlü bilgili alabilirsiniz.

Bu bir reklamdır