Taşınabilir diskten fazlası!

A-DATA taşınabilir HDD CH94'ü piyasaya sürüyor. Bu disk benzerlerinden farklı bir özelliğe sahip...

Taşınabilir diskten fazlası!

A-DATA en yeni Taşınabilir HDD ürününü, CH94'ü piyasaya sürüyor. Bir cep günlüğünü andıran CH94'ün ergonomik ve şık yüzeyi yumuşak dokusuyla, kullanıcıların elinde gerçek bir günlük taşıyormuş gibi hissetmesini sağlar. 20mm'den az kalınlığı ve sarmal USB kablosuyla CH94 cebe sığacak şekilde tasarlanmıştır. Rahat ve kolay taşınabilirliği sayesinde CH94, sürekli hareket halinde olan kullanıcılara eşlik eder.

CH94 ayrıca, kendi kişiliğini yansıtmak isteyenler için ideal bir harici depolama aygıtıdır. Kullanıcılar, paketle birlikte gelen yapışkan harflerle, CH94'lerini kişiselleştirebilirler. Bu benzersiz 'kendin yap' (DIY) özelliği HDD CH94'ü eğlenceli hale getirir. CH94'ün pürüzsüz yüzeyi adeta bir çizim tahtasına dönüşebilir ve kullanıcılar sürücüyü kendi orijinal yaratıcılıklarıyla özgürce süsleyebilir.

CH94, 250GB'tan 640GB'a kadar farklı kapasitelerde ve siyah, beyaz, pembe, deniz mavisi olmak üzere dört renk seçeneğiyle sunulmuştur. Yüksek hızlı USB 2.0 arayüzü ve en yeni işletim sistemlerinin tümü için 'tak-çalıştır' özelliği bulunur. A-DATA taşınabilir HDD kullanıcıları ücretsiz olarak (üyelik gerektirmeyen) HDDtoGO, OstoGO yazılımlarını ve Norton Internet security 2010'un 60 günlük deneme sürümünü indirebilir ve bir kaç tıklamayla gelişmiş bir mobilitenin ve güvenliğin keyfini çıkarabilir. A-DATA'nin tüm taşınabilir HDD'leri 3 yıl ürün garantilidir.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları