Tasarımları paylaşıldı: Togg C-Sedan ve C-X Coupé böyle görünecek

Togg’un seri üretiminin yapılacağı Gemlik Kampüsü’nün açılış töreni bugün yapıldı. Törende ilk Togg banttan indi.

Tasarımları paylaşıldı: Togg C-Sedan ve C-X Coupé böyle görünecek

Togg'un Gemlik Kampüsü'nün açılışında ayrıca sıradaki modelleri için de açıklamalar geldi.

Togg CEO’su Gürcan Karakaş yaptığı sunumda C-SUV’dan sonra 2025’in ilk yarısında C-SEDAN, 2026’da C-X COUPE modellerin üretileceğini açıkladı. Karakaş, Hatchback modelden vazgeçtiklerini ve bunun yerini C-X COUPE’ın aldığını duyurdu.

Yeni modeller hakkında bilgi veren Karakaş, "Artık bir hatchback yapmaktan vazgeçtik. Çünkü günümüzde Cross-Coupe diye tabir ettiğimiz, daha dinamik, daha heyecanlı ve hedef kitlemizin de beğenisini daha fazla kazanacak bir Cross-Coupe hazırlayacağız. 2025'in ilk yarısında sedanımız, 2026'da Cross-Coupe geliyor." ifadelerini kullandı.

Togg’un twitter hesabından paylaşılan mesajda ise şu ifadeler yer aldı:

“İlk akıllı cihazımız C-SUV’u banttan indirirken, sizi çalışmaları planlarımız doğrultusunda devam eden C-Sedan ve C-X Coupé ile tanıştıralım istedik” denildi.

'SIRADA YENİ ÜRÜNLER VAR'

Togg CEO'su Gürcan Karakaş, bir teknoloji şirketi olarak akıllı cihazın yanı sıra farklı dijital ürünler üzerinde de çalıştıklarına söyledi: "Çok yakında dijital ürünlerimizi de duyurmaya başlayacağız. Mobilite çözümleri, büyük veri, siber güvenlik, fintech, blok zinciri, oyunlaştırma, akıllı şebekeler ve mobilite servisleri gibi stratejik alanlar üzerine yoğunlaşıyoruz. Kullanıcılarımıza, akıllı yaşam, e-cüzdan, uzaktan güncelleme, akıllı bağlantı gibi hizmetler sayesinde kesintisiz bir mobilite deneyimi sunmayı hedefliyoruz."