"Taş gibi" bir cep telefonu!

Dünyanın "en sağlam" cep telefonu ile tanışmaya hazır mısınız? İşte "taş gibi" XP1300...

"Taş gibi" bir cep telefonu!

Günümüzde cep telefonu olmayan kalmadı. Küçüğünden büyüğüne kadar her yaştan insanın elinde bir tane cep telefonu o ya da bu sebepten dolayı mevcut. Fakat heran elimizde olan bu ufak cihazlar, teklolojik olarak kırılmaya, bozulmaya ya da basitçe zarar görmeye çok meyilliler.

İşte tam bu noktada Sonim'in yeni telefonu olan XP1300 devreye giriyor. Direk olarak özel koşullar için tasarlanmış olan bu yeni kara kutu, siz nereye giderseniz peşinizde olacak. IP68 donanımına sahip olan XP1300; iki metre su altına rahatlıkla dalabiliyor, iki metrelik düşüşlere karşı tam koruma sağlıyor, yetmezmiş gibi sağanak yağmur gibi koşullardaysa 30 dakika boyunca tam bir taşa dönüşebiliyor

Özel olarak geliştirilmiş "Gorilla Glass" isimindeki yüzey korumasıysa -20 derece ile +55 derece arasındaki hava koşullarında banamısın dedirtmiyor XP1300'e. Son olarak da 18 saat aktif konuşma ve 800 saatlik bekleme süresine sahip olan bu cep herkülü, zor koşullarda görüşme yapmak isteyenlere mükemmel bir zemin hazırlamış durumda.

Okuyucu Yorumları