Tabletler de modaya ayak uydurdu!

Hepsi birbirinden renkli bu kılıflar ile tabletinize hem hayat verin, hem de koruyun!

Tabletiniz sizi yansıtsın!

Tablet sahipleri artık tabletlerini de kendi zevklerine göre giydiriyor! Fabric Effect sayesinde tüm tablet sahiplerini rengârenk günler bekliyor. Özenle seçilen kaliteli kumaşlarla, sınırlı sayıda olan, teknoloji severlerin stiline uygun onlarca modeli bünyesinde bulunduran FabricSkin kılıflarıyla, ister ekosenin derinliklerine dalın, isterseniz tabletinizle müzik dinlerken robotlu kılıfınızla stilinizi belli edin.

Fabric Effect kılıfları elbette sadece görüntüden ibaret değil, pofuduk katmanlı içyapısı hem darbelere hem de su dökülmelerine karşı tabletinize oldukça yeterli bir koruma sağlıyor.

Fabric Effect'in size sunduğu bir başka dikkat çeken özelliği de tabletinizi çıplak formunda kullanabilme imkânı tanıması ve onun orijinal tasarımını size hissettirmesi. Projenin çıkış fikri ise AR-GE'sine milyonlarca dolar harcanan bir cihazın neden silikon veya deri ciltlere mahkûm ediliyor olması.

Fabric Effect ekibi doğa dostu, sınırlı sayıda siparişle üretim yapan, butik kumaşlar kullanan, profesyonel anlayışla kurulan ve yönetilen öncelikli olarak müşteri memnuniyetini hedefleyen bir marka. Her ay yeni modeller eklenen fabriceffect.com'da geniş desen çeşitliğiyle kendinize uygun Fabric Skin'i hemen bulacaksınız.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları