Symantec, WholeSecurity’yi satın aldı

Symantec, davranışa dayalı güvenlik ve anti-phishing teknolojisinin lider üreticisi WholeSecurity şirketinin satın alımını tamamladığını duyurdu. WholeSecurity çözümleri, phishing saldırıları, tuş vuruş kaydedicileri, Truva atları ve solucanlar gibi suça yönelik yazılımlara karşı PC’leri koruyor.

Symantec, WholeSecurity’yi satın aldı

WholeSecurity’nin ürünleri, davranışsal teknolojiyi kullanarak hem yönetilen ya da yönetilmeyen PC’lerde bilinen, bilinmeyen tehlikelere karşı kullanıcılara koruma sağlıyor.

Phishing saldırılarıyla birlikte en hızlı büyüyen tehlikelerden biri olan online işlem ile sıfır gün tehlike riskleri de artıyor. Bu nedenle kurumsal ve bireysel kullanıcılar; yamalar ya da geleneksel işaretler olmaksızın her tehlikenin karekteristik özelliklerine ve hareketlerine dayanarak tehlikeli kodu hızlıca bulan güvenlik çözümlerini talep ediyor.

Bilgi güvenliğinde pazar lideri olan Symantec, WholeSecurity’nin davranışa dayalı teknolojisiyle oluşturduğu kombinasyon sayesinde bütünlüklü ve kullanılabilinir çözümler sunarak, kurumsal ve bireysel kullanıcıların masaüstlerine gerçek zamanlı koruma sağlayabilecek.

Fortune Magazine tarafından yakın zamanda ‘Parlayan Şirket’ olarak nitelendirilen WholeSecurity; kurumsal yönetilen PC’lerle uzak ve yönetilemeyen PC’lerin korunmasına ve phishing dolandırıcılıklarına karşı müdafayı sağlayan Confidence Online ürün ailesine sahip bulunuyor.

Okuyucu Yorumları