Surface Phone'dan Yeni ve Heyecan Verici Sızıntı!

Microsoft'un Windows'lu telefonlardan vazgeçmeyeceğini öğrenmiştik, şimdi ise karşımızda Surface Phone'dan heyecan verici bir bilgi var!

Surface Phone'dan yeni sızıntı!

Microsoft'un mobil alandaki donanım ve yazılıma yönelik girişimlerini yenileyeceği bir süredir konuşuluyor. Yazılım alanında firmanın telefonlara tam Windows 10 deneyimini getirmesi beklenirken donanımdaki yenilikler, çok uzun süredir konuşulan Surface Phone ile gerçeğe dönüşebilir.

Firmanın CEO'su Satya Nadella, "piyasadaki telefonlardakine benzemeyen bir telefon deneyimi" üzerinde çalıştıklarını daha önce doğrulamıştı. Çin'den yeni gelen sızıntılar ise Microsoft'un telefonun gerçekten de birbirinden güçlü işlevlerle gelebileceğini gösteriyor. Kaynağın iddiasına göre Surface Phone, Surface Pen ile yazı yazmayı destekleyecek ve telefonu ayakta tutmayı sağlayan bir ayakla gelecek.

Cihazı diğerlerinden ayıracak asıl özelliği ise Continuum destekli dahili projektörü olacak. Pratikte cihaz, "Onto Table" adlı özelliğe sayesinde herhangi bir istasyon veya monitöre gerek kalmadan herhangi bir yüzeyde masaüstü deneyimini yaşamanızı sağlayabilecek. Bunlar kulağa heyecan verici gelse de, bahsedilen özelliğin kablosuz bir projektöre bağlantıdan bahsediyor olma ihtimali de var. Çince metin, telefonun bu modda bir saat çalışabileceğini söylüyor.

Bir başka iddiaya göre bu cihazın adı Surface Phone değil Surface Phone olacak.

Bu bilgiler, daha önce Microsoft hakkındaki isabetli sızıntılarıyla tanınan WalkingCat tarafından ortaya çıkarıldı. Ancak her sızıntıda ve dedikoduda olduğu gibi, temkinli olmakta fayda var.

Okuyucu Yorumları