Süper sessiz PC'ler piyasada!

Casper, Super Silent Teknolojili yeni Nirvana serisini piyasaya sundu. İşte özellikleri...

Süper sessiz PC'ler!

Casper, Super Silent Teknolojili yeni Nirvana serisini piyasaya sundu. Yeni Nirvana bilgisayarlar, 23 desibel ve altında ses seviyesi ile fısıltıdan daha sessiz çalışıyor. Casper'ın uzun süren AR-GE çalışmaları, mükemmel dizayn ve sessizlik konforunu hedeflerken, yaprağın yere düşmesi ile aynı ses seviyesine sahip yeni Nirvana, kullanıcısına teknolojinin sessizliğini yaşatıyor.

Casper, patenti kendisine ait Super Silent Teknolojisi ile en sessiz bilgisayarı, Nirvana masaüstü serisini geliştirdi. İnsan kulağının duyabileceği en düşük ses seviyesi 0 desibelken; 30 desibel fısıltı, 60 desibel ise normal konuşma ses seviyesi olarak kabul ediliyor. Süper silent teknolojili Nirvana ise 23 desibel ve altındaki ses seviyesi ile masaüstü bilgisayarın ses problemini ortadan kaldırıyor. (Ses seviyesi testleri EN ISO7779 standartlarına göre yapılmıştır.)

Super Silent Teknolojili yeni Nirvana'nın bu özelliğinde, Casper mühendislerinin geliştirdiği akustik iç tasarım, özel tasarlanmış güç ünitesi ve özel soğutucu gibi etkenler büyük rol oynuyor. Özellikle aynı anda birçok bilgisayarın çalıştığı gerek ev, gerek ofis ortamlarında ortaya çıkan gürültü kirliliği, Süper Silent Teknolojili Casper Nirvana ile artık tarih oluyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları