Şubat ayında her gün bir dizüstü kazanılacak!

Samsung Fun Club kullanıcılarına şubat ayı boyunca her gün bir adet dizüstü bilgisayar hediye ediyor

Her gün bir laptop kazan!

Samsung Fun Club, şaşırtmaya devam ediyor. 2008 yılı boyunca hediye yağmuruna tuttuğu kullanıcılarını, 2009 yılında da hediyeye boğuyor. Sürekli kampanyalar ile hediye dağıtan Samsung Fun Club'ı düzenli takip ederseniz sizin de kazanmanız çok kolay...

01 Şubat – 28 Şubat 2009 tarihleri arasında devam edecek olan kampanya kapsamında içerik indirerek, her günün sonunda en yüksek puanı toplayan Samsung Fun Club kullanıcısı bir adet Samsung NC10 mini dizüstü bilgisayar kazanma şansını yakalayacak. Kullanıcılar kampanya süresince, indirilen her bir oyun için 100 puan, diğer içeriklerin her biri için ise 25 puan elde edecekler.

Samsung NC10 mini dizüstü bilgisayar ile kablosuz internet bağlantısı olan her yerde internette kolayca gezinebilir, e-mail alıp gönderebilir ve arkadaşlarınızla VoIP üzerinden konuşabilirsiniz.

Samsung Fun Club'ın bu ayki mini dizüstü kampanyasına katılmak için NET Yazıp 2977'ye mesaj göndermeniz ya da cep telefonunuzdan wap.samsungmobile.com.tr adresine girmeniz yeterli olacaktır.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları