Su içmek için gördüğü çocukların elindeki şişeyi isteyen sincap viral oldu!

Bir sincabın susuz kaldıktan sonra iki çocuğa yanaşıp su istediği ve susuzluğunu giderdiği görüntüler internette çok konuşuldu. Hindistan'da çekilen 41 saniyelik video sincapın su istemek için arka ayaklarına kalktığını gösteriyor. Twitter'da birçok kişi tarafından da paylaşıldı...

Su için yalvaran sincap

Sosyal medyada zaman zaman bazı videolar viral haline geliyor. Kullanıcılar bu kez su için yalvaran bir sincap için birleşti. NDTV tarafından yayınlanan ve Hindistan'da çekilen videoda sincapın arka ayaklarından kalktığı ve etraftaki birini takip ediyormuş gibi, su için yalvardığını gösteriliyor.

Video, iki çocuğun yürüdüğü bir yolda onların peşine takılan bir sincabı göstererek başlıyor. Elinde su şişesi bulunan birini tespit eden sincap, arka ayakları üzerinde kalkıyor ve su şişesini alabilmek için kişi eğilene kadar ön pençeleriyle tekrar tekrar jest yapıyor. Susuz olan sincap, küçük ağzını şişeye koyup, suyu yudumlamaya başlıyor.

Hindistan'da orman koruma görevlisi olan Suzant Nanda tarafından video Twitter'da "Sincap su istiyor" diyerek paylaşıldı.

İŞTE SİNCAPI İZLEYEN TWİTTER KULLANICILARININ BAZI YORUMLARI

Dünyanın en üzgün kedisi! İşte internet aleminin yeni fenomeni üzgün kedi!

Balinaların Daha Önce Görmediğiniz Büyüleyici Görüntüleri İlk Kez Yakalandı

Kargalar diğer kuşlara göre neden daha zeki? Araştırma ortaya koydu!

Okuyucu Yorumları