Steve Jobs’un 23 yaşındaki kızı Eve, iPhone 14 ile dalga geçerek herkesi şaşırttı

Steve Jobs’un 23 yaşındaki kızı Eve, dün tanıtılan iPhone 14 ile sosyal medyada işte böyle dalgasını geçti.

Steve Jobs’un kızı, iPhone 14 ile dalga geçti

Apple kurucusu Steve Jobs'un kızı Eve, Apple'ın merakla beklenen yeni iPhone 14'ünü tanıtmasının ardından sosyal medyada telefonla dalga geçen bir paylaşım yaparak herkesi şaşırttı. 23 yaşındaki Eve, dünkü tanıtımda ortaya çıkan iPhone 14’ün, iPhone 13 ile neredeyse aynı telefon olmasına vurgu yaptı.

Job'un en küçük çocuğu olan Stanford mezunu Eve, giydiği gömlekle tıpatıp aynı gömleği satın alan orta yaşlı bir adamın fotoğrafıyla birlikte WallStBets hesabından paylaşım yaptı ve şöyle yazdı: “iPhone 13'ten iPhone 14'e geçiyorum.

Bir yorumcu, bu paylaşıma cevap olarak "Kardeşim, aynı şeyi tekrar tekrar yayınlıyorlar" diye yazdı.

Bir diğer yorumcu ise, “Apple aynı telefonu marjinal iyileştirmelerle tekrar piyasaya sürmüş olabilir mi?' yazdı. Diğer bir yorumda ise, “Size daha fazla paraya mal olmaya devam ettiği için aynı değil' paylaşımını yaparak telefonun fiyatına vurgu yaptı.

Eve, Apple kurucusunun Laurene Powell Jobs ile olan üç çocuğunun en küçüğü. Modellik kariyeri inşa etmek için çalışan genç kız, bu yılın başlarında Paris Moda Haftası'nda Louis Vuitton Kadın Giyim Sonbahar/Kış 2022/2023 koleksiyonunun tanıtımında boy göstermişti.


BU İÇERİKLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR