Stephen King’in önerdiği yeni film: Bu yıl izlediğim en iyi filmlerden...

Korku ustası Stephen King dönem dönem sosyal medya hesabından film önerileriyle biliniyor. Stephen King'den bu kez bir gerilim filmine övgü var.

Stephen King’in önerdiği yeni film: Bu yıl izlediğim en iyi filmlerden...

Usta yazar Stephen King sosyal medyayı aktif olarak kullanan isimlerden biri. Özellikle X hesabından sıklıkla film, kitap önerilerinde bulunuyor. Korku ustası bu kez karanlık bir gerilim filmi için yorum yaptı. King, bu yıl izlediği en iyi filmlerden biriyle karşılaştığını dile getirdi.

Karanlık Bir Gerilim: "The Rule of Jenny Pen"

76 yaşındaki ünlü yazar mesajında "Bu yıl izlediğim en iyi filmlerden biri" ifadesini kullandı ve filmi izlemek isteyenlere şu tavsiyeyi verdi: "Adı The Rule of Jenny Pen. Shudder'da yayınlandığında mutlaka izleyin."

King, filmin oyuncu kadrosunu da beğenmiş, başroldeki Geoffrey Rush ve şeytani bir el kuklası olan yaşlı bir psikopatı canlandıran John Lithgow'dan övgüyle bahsetmiş. Filmin yönetmen koltuğunda James Ashcroft bulunuyor. Filmin 2025 yılında, ABD'de korku-gerilim filmlerine özel yayın platformu Shudder'da izleyiciyle buluşması bekleniyor. Henüz Türkiye'de gösterime girip girmeyeceği ise belirsiz.

Filmin Konusu Ne?

Filmde, usta oyuncu Geoffrey Rush, mahkemede felç geçiren bir yargıcı canlandırıyor. Yargıç bir bakım evine yerleştirilir. Ancak kısa bir süre sonra, bu tesisin göründüğü kadar masum olmadığı ortaya çıkar; özellikle bir hasta ve Jenny Pen adlı korkutucu kuklası, diğer hastalara işkence etmektedir. IMDb de filmin konusunu şöyle paylaşıyor: Gözlerden uzak bir huzurevine kapatılan ve felçli bedenine hapsolan eski bir Yargıç, bir çocuğun kuklasını kullanarak huzurevi sakinlerini ölümcül sonuçlara yol açacak şekilde istismar eden yaşlı bir psikopatı durdurmak zorundadır.