SteelSeries’ten Yeni Orta Seviye Kulaklıklarını Tanıttı: Arctis Nova 5 Wireless

SteelSeries orta segmentte konumlanan yeni oyun kulaklığı serisi Arctis Nova 5 Wireless'ı duyurdu. Seri, farklı platformlarla uyumluluk için üç versiyon ile geliyor.

SteelSeries’ten Yeni Orta Seviye Kulaklıklarını Tanıttı: Arctis Nova 5 Wireless

Oyun ve espor çevre birimleri üreten SteelSeries, ödüllü oyun kulaklığı serisi Arctis Nova 5 Wireless ile seriyi genişleteceğini duyurdu.

Arctis Nova 5 Wireless hem Bluetooth kulaklık hem de 2.4GHz cihaz olarak öne çıkıyor. Quick-Switch Wireless teknolojisi sayesinde kulaklık, tek bir tuş ile iki bağlantı arasında geçiş yapabiliyor.

SteelSeris, wireless özelliklerinin yanı sıra kulaklığın 60 saate kadar çalışabildiğini iddia ediyor. Ayrıca USB-C Hızlı Şarj ile 15 dakikalık şarjın 6 saatlik kullanım sağladığı belirtiliyor.

Bununla birlikte marka, mikrofonun da geliştirildiğini ifade ediyor. ClearCast 2.X mikrofon, yeni bir yüksek bant genişliğine sahip bir yonga seti kullanıyor ve PC'lerdeki Sonar Software AI Gürültü Engelleme ile kullanılabiliyor.

Ayrıca farklı platformlarla uyumluluk için kulaklığın üç versiyonu bulunuyor. Bunlar arasında; Arctis Nova 5 Wireless, Arctis Nova 5P Wireless, Arctis Nova 5X Wireless bulunuyor.