StarCraft II'nin Fişi, 20 Yılın Ardından Tamamen Çekildi

Blizzard Entertainment, piyasaya 2010 yılında çıkan gerçek zamanlı bir bilim kurgu strateji oyunu olan StarCraft II için yeni içerik desteğini sonlandırdığını duyurmasıyla oyunun fanlarını üzüntüye boğdu.

20 yılın sonunda fişi çekildi

Blizzard Entertainment, StarCraft II için yeni içerik geliştirmeyi durdurduğunu duyurdu. Serinin ilk oyunu Starcraft ile 1998 yılında dünya çapında büyük ün kazanan Blizzard, 12 yıl sonra StarCraft II: Wings of Liberty ile bir kez daha RTS severlerin kalbini çalmış ve seriyi 2 genişleme paketi ile sürdürmüştü. 2013 yılında gelen StarCraft II: Heart of the Swarm ve 2015 yılında da StarCraft II: Legacy of the Void ile seriyi sürdüren Blizzard , sonunda ise Starcraft II macerasını artık noktaladığını dururdu.

Blizzard yönetici yapımcısı ve başkan yardımcısı Rob Bridenbecker tarafından yapılan duyuruda "Bu, yalnızca StarCraft II ile ilgili olarak değil, bir bütün olarak StarCraft evreniyle ilgili olarak bir sonraki adım hakkında düşünmemizi sağladı." bölümü dikkat çekerken, buradan şirketin StarCraft ile ilgili başka planları olduğu da anlaşılabiliyor.

Okuyucu Yorumları