Starbucks Coffee "Barista" ile Masaüstünüzde

Starbucks Coffee "Barista" ile kullanıcıların masaüstüne geldi! İşte masaüstüne keyif katan araç...

Starbucks masaüstünüzde!

Starbucks Coffee'nin yeni masaüstü uygulaması Barista®, hayatınıza renk katacak özelliklerle dolu.

Takvim özelliği ile ajandanızı planlayabilir, notlarınızı alabilir; Starbucks'tan haberler ile hem yenilikleri takip edebilir; hem de sizi bekleyen sürprizler ile kahve keyfinizi arttırabilirsiniz...

Dünyanın en kaliteli kahve çekirdeklerinden hazırladığı içecekleri ve keyifli ortamı ile kahveseverlerin buluşma noktası olan Starbucks Coffee, şimdi de misafirlerine günün her anında yardımcı olacak bir uygulama hazırladı.

Bilgisayarınıza kolayca yüklenebilen Barista®; Takvim, Yapılacaklar ve Güne Özel Öneriler bölümleri ile mükemmel bir ajanda sunuyor.

Barista® ile toplantı ya da randevularınızı Takvim'e not edebiliyor, yapmanız gerekenleri Yapılacaklar bölümünde bir liste haline getirebiliyorsunuz. Güne Özel Öneriler ise Starbucks'ın o güne özel yiyecek ve içecek önerilerini bilgisayar ekranınıza taşıyor. Böylece Starbucks Coffee'ye gitmeden önce seçiminizi yapabiliyorsunuz.

Hediye kazanma imkanı

Hediye kazanma imkanı

Barista® ile ayrıca Starbucks'ın yenilikleri ve etkinlikleri ile ilgili ilk haberlere ulaşabilir; sürpriz sorulara yanıt vererek özel hediyeler kazanabilirsiniz.

Kolay kullanımı ve hayatınızı kolaylaştıracak özellikleri ile Barista®'yı www.kahvetutkusu.com 'dan masaüstünüze yükleyebilirsiniz ve arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz.

Starbucks Coffee Türkiye'ye ulaşmak için:
web sitesi: www.starbucks.com.tr
e-posta: [email protected]
İletişim hattı: 0 212 336 04 54

Okuyucu Yorumları