SSD Teknolojisine Princeton Farkı

TNB A.Ş., SSD teknolojisinin Princeton markasının Türkiye dağıtıcılığına başladığını duyurdu.

SSD teknolojisine Princeton

1989 yılında kurulan ve DRAM modül üreticilerine tasarım ve üretim servisi sağlayan Princeton, 1998'de DRAM modüllerinin üretim ve satışına başlamış, 2003 yılında ise Princeton marka orijinal DRAM modül satışına başlamıştır. Merkezi California'da bulunan Princeton Technology Inc., 2008'den bugüne Princeton SSD ve Flash depolama ürünlerinin üretim ve dağıtımını gerçekleştirmektedir. Princeton ürünleri bugün 55'i aşkın ülkede satılmaktadır ve Türkiye'de TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş. güvencesinde sunulmaktadır.

Bilgisayarınız yavaş açılıyor, verilerinizin güvenliği risk altında, pil ömrünüz kısa ve bilgisayarınız gürültülü çalışıyorsa bilgisayarınızı SSD'ye yükseltme zamanı gelmiş demektir. Özenle biriktirdiğiniz anılarınızı, yoğun emek harcadığınız iş dosyalarınızı riske atmayın; güvenilir bir partnerla çalışın ve en iyi ürünleri tercih edin.

Alanında uzmanlaşmış bir dünya markası olan Princeton, zengin ürün gamıyla öne çıkmaktadır. 2.5'' SSD segmentinde Lynx², S3105 ve S3130 serileriyle tüketicilerin farklı kullanım koşulları ve taleplerine en uygun şekilde yanıt verebilecek ürünler sunmaktadır. Yüksek hızda, dayanıklı, olağanüstü kalitede üretilen Premium Lynx², serisi, MLC NAND flash memory teknolojisi kullanılarak üretilmiştir ve ticari veya endüstriyel kullanım amaçlarına uygun zorlu kullanım koşullarında çalışabilmektedir. Seri, E-IDE / ATAPI-4 standardını destekleyen cihazlar ve işletim sistemleriyle uyumludur, Ultra DMA Mode 4 destekli dahili ECC fonksiyonuna sahiptir ve özel bir algoritması vardır. 120 GB'tan başlayarak 2 TB'a kadar kapasite seçeneklerine sahiptir. (120 GB, 240 GB, 250 GB, 480 GB, 500 GB, 1 TB ve 2 TB). 1.8'' segmentinde yine kurumsal çözümler için ise 60GB'tan başlayarak 480 GB'a kadar kapasite seçenekleri vardır.

Princeton S3130 SATA III SSD ve Princeton S3105 SATA III SSD serileri ise orta segmentte, 2.5'' form faktöründe yüksek performanslı ve geniş kapasiteli veri depolama sağlar. S3130 serisi TLC NAND flash ve S3105 serisi MLC NAND flash bileşenleri ve yüksek hızlı DDR3 cache ile normal işlem ısısında olağanüstü performans ve standart ısı dışında çalışan ürünler için güvenirlik sağlar. Princeton S3130 serisi 120 GB, 240 GB ve 480 GB kapasite seçenekleriyle sunulurken, Princeton S3105 serisi 128 GB, 256 GB ve 512 GB kapasite seçeneklerine sahiptir.

SSD ürün gamına ek olarak memory modüller, flash card ve SSD card seçenekleri ürün portföyünde yer almaktadır.

Okuyucu Yorumları