Squid Game: The Challenge'da son 12'ye kaldı, işin püf noktasını paylaştı

Squid Game: The Challenge'da son 12'ye kalan oyuncu, yarışmada başarılı olmak için tavsiyesini paylaşıyor.

Squid Game: The Challenge'da son 12'ye kaldı, işin püf noktasını paylaştı

Bee Sarafian 'Squid Game: The Challenge'da Oyuncu 018'di. Büyük ödülü kazanamadı ama son 12'ye kalmayı başardı... Business Insider'a konuşan Sarafian, "Başarılı olmak için güçlü sosyal bağlara ihtiyacınız var" diyor.

Bee Sarafian "Yaklaşık iki hafta boyunca, 4,56 milyon dolar kazanma fırsatı için her gün gergin oyunlarda ve sosyal testlerde rekabet etmek zorunda kaldık. Son final maçına çıkamadım, ancak ilk 12'ye girdiğim için çok mutluyum" diyor.

Sarafian "Yarışmacıların elendiği ya da avantaj sağladığı sosyal testler bana sosyal bağlar kurmanın önemini öğretti. Pek çok yarışmacı sırf diğer yarışmacılarla fazla konuşmadıkları için elendi ya da elenmek üzereydi. Bu zorluklar beni insanlarla bağlantı kurmaya itti" diyor.

Ancak sosyal ilişkiler önemli olsa da bu durum, yarışmanın ikinci bölümünde oyunları biraz zorlaştırmış. Çünkü, "Ödülü kazanmak için başka bir insanın elinden bu fırsatı aldığımızı fark ettik" diyor.

Sarafian, "Cam Köprü" gibi sonraki mücadelelerin şans oyunları olduğunu; bu durumun yarışmacıları birilerini dışarıda bırakmak yerine zorlukları geçmek için ekip olarak çalışma zihniyetine ittiğini söylüyor.
Sarafian, "Son aşamalarda bir sürü zihniyeti vardı ve gruba karşı çıkmak her zaman en akıllıca karar olmayabilir" diyor.