Squid Game 2. sezon, yanında bir de sürpriz getirecek

Netflix'in büyük bir hit haline gelen dizisi Squid Game'in ikinci sezonu yayınlandığında, hayranlar için bir büyük sürprizi de beraberinde getirecek.

Squid Game 2. sezon, yanında bir de sürpriz getirecek

Kısa süre önce piyasa analizlerini bile şaşırtan kullanıcı sayısıyla gündeme gelen akış devi Netflix’in oyun listesi de, yeni bir dizi bağlantısıyla daha ilgi çekici bir şekilde genişliyor. Netflix, çeyreklik kazanç duyurusu sırasında Squid Game’den ilham alan çok oyunculu bir oyun piyasaya sürmeyi planladığını paylaştı.

Oyunun yayın tarihi, popüler dizinin ikinci sezonuyla aynı zamana denk gelecek şekilde ayarlanacak. Şirketin ne tür bir oyun planladığına dair henüz bir açıklama yapılmış olmasa da, dizide yarışmacıların hayatta kalmak için oynadıkları oyunları yansıtacağı tahmin ediliyor.

Dizi, yayın hizmeti için şimdiden birkaç farklı yan ürün oluşturdu. 1. sezonun 2021'de uluslararası bir sansasyon haline gelmesinin ardından Netflix, kurgusal realite şovunu temel alarak Los Angeles’ta bir sanal gerçeklik versiyonunun yanı sıra yüz yüze bir pop-up deneyimi geliştirdi. Ayrıca şirket, neyse ki kaynak materyalinden çok daha az tehlikeli olan gerçek bir realite dizisini, Squid Game: The Challenge’ı çekmek için bir İngiliz yapım şirketiyle birlikte çalıştı.