Squid Game 2. sezon fragmanı yayınlandı

Squid Game 2. sezon için ilk uzun fragman yayınlandı. İkinci sezonun yayın tarihi ise 26 Aralık olarak belirlendi.

Squid Game 2. sezon fragmanı yayınlandı

Neredeyse on yıl boyunca birçok platform tarafından reddedilen Squid Game, Netflix’te büyük bir sansasyon yaratarak dünya çapında milyonlarca izleyiciye ulaştı. Şimdi ise dizinin ikinci sezonu için sabırsızlıkla bekliyoruz.

Yayıncı platform Netflix, sezon galasına sayılı günler kala tam uzunlukta bir fragman yayımlayarak izleyicilere "Oyuna geri dönün" çağrısında bulundu.

Fragmanda Neler Oluyor?

Fragmanda, Gong Yoo karakteriyle tanınan "satıcı" rolüne geri dönüyor. Yoo, güne sakin bir başlangıç yaparak şehir manzarasını izliyor. Neşeli bir müzik eşliğinde hazırlanırken, bir anda atmosfer değişiyor. Kasayı açıp "ddakji" adı verilen oyun parçalarını eline aldığında, gerilim yükseliyor. Ardından metroya gidiyor ve yeni bir oyuncuya yaklaşarak, "Efendim, benimle bir oyun oynamak ister misiniz?" diye soruyor.

Uzun Bekleyişin Ardından

Netflix, Squid Game’in ikinci sezonunu ilk kez 2022'de duyurdu, ancak çıkış tarihi ancak Ağustos 2024'te netleşti. İlk sezonun ardından yaklaşık üç yıl süren bu bekleyiş, dizinin hayranlarını heyecanlandırmaya devam ediyor. Ancak, bir sonraki sezonda bu kadar uzun bir ara vermemeleri bekleniyor. Netflix, üçüncü ve son sezonun 2025'te yayınlanacağını şimdiden duyurdu.