Spotify, yeni bir yorum özelliğini kullanıma sunuyor

İçerik üreticileri artık, anketler ve Soru-Cevaplara ek olarak hayranlarla etkileşim kurmak için yeni bir yola sahip: Spotify podcast bölümlerine yorum bırakmanıza izin vermeye başlıyor.

Spotify, yeni bir yorum özelliğini kullanıma sunuyor

Spotify, kullanıcıların podcast’lere yorum yapmasını izin verecek yeni bir özelliği kullanıma sunuyor. Şirket, Spotify podcast oluşturucularının anketler ve soru-cevaplar sunmasına zaten izin veriyordu ancak bu yeni özellik, içerik geliştiricilere dinleyicileriyle etkileşim kurmanın yeni yollarını sunabilir.

Soru-Cevap yanıtlarında olduğu gibi, yorumlar da varsayılan olarak gizli olacak, dolayısıyla her bir yorumun görünür olmadan önce içerik oluşturucu tarafından onaylanması gerekecek. İçerik oluşturucular, şovlarının tamamı veya yalnızca belirli bölümleri için yorumların mevcut olmasını seçebilir ve eğer istiyorlarsa, yorum seçeneğini tamamen iptal etmeyi seçebilir.

Spotify’ın podcast ürünlerinden sorumlu başkan yardımcısı Maya Prohovnik’in söylediğine göre içerik oluşturucular, Spotify for Podcasters web uygulamasından yorumları yönetebilecek ve özellik, önümüzdeki birkaç gün içinde kademeli olarak sunulacak olan yenilenmiş Spotify for Podcasters mobil uygulamasının bir parçası olacak. Prohovnik, podcast dinleyicileri için de çoğu Spotify bölgesinde yorumların kademeli olarak kullanıma sunulacağını söylüyor.