Spotify, daylist’i Türkiye’de kullanıma sundu! Spotify daylist nedir, nasıl kullanılır?

Spotify, kullanıcıların gün boyu değişen moduna uygun şekilde güncellenen çalma listesi daylist’i Türkiye’de kullanıma sunduğunu açıkladı.

Spotify, daylist’i Türkiye’de kullanıma sundu

Gün boyunca, modumuz da değişiyor, modumuza bağlı olarak dinlediğimiz müzik de... Spotify, gün boyu kullanıcılarla birlikte gelişen ve sürekli değişen, müzik severlerin favori çalma listesi daylist’i bugün itibariyle Türkiye’de ve Türkçe olarak kullanıma sunduğunu duyurdu.

Spotify daylist nedir?

Gün boyunca birkaç kez güncellenen daylist, kullanıcıların gün içindeki her türlü moduna uygun şekilde hazırlanan özel çalma listelerinden oluşuyor. Diğer bir deyişle daylist, tek bir çalma listesi içerisinde bütün bir günü sunuyor.

  • daylist kullanıcılarının yüzde 70’i, haftadan haftaya düzenli olarak bu çalma listesini dinliyor.
  • daylist, şu anda kullanımda olduğu pazarlarda kullanıcılar tarafından milyonlarca sosyal medya paylaşımıyla Spotify’ın en çok paylaşım yapılan kişiselleştirilmiş deneyimi olma özelliğini taşıyor.
  • daylist, Spotify’ın müzik keşfini destekleyen en popüler özelliklerden biri olarak öne çıkıyor.

Bugünden itibaren daylist, tüm dünyada hem Free hem de Premium kullanıcılar için Türkçe de dahil olmak üzere 14 dilde kullanıma sunuluyor.

daylist'e Nasıl Erişebilirsiniz:

  • Mobil uygulamada, daylist’e Senin İçin Hazırlandı bölümünden ulaşılabilirsiniz.
  • Spotify uygulaması bulunan tüm cihazlarda “daylist” araması yaparak veya spotify.com/daylist adresini ziyaret ederek daylist’inize erişebilirsiniz.