Spotify, Android kullanıcılarının canını fazlasıyla sıkan büyük sorunu kabul etti, çözüm üzerinde uğraştığını söyledi

Spotify, Android uygulamasında yaşanan can sıkıcı ve zaman zaman kullanımı bile engelleyebilen sorunu kabul etti; çözüm üzerinde uğraştığını söyledi. Ama şimdilik kesin bir çözüm yok...

Spotify Android'deki büyük sorunu kabul etti, çözüm üzerinde uğraştığını söyledi

Spotify kullanıcıları bir süredir, Android uygulamasının mevcut sürümüyle ilgili can sıkıcı bir hata bildiriyor. Hata, genellikle ekranın alt kısmına yakın bir yerde, Ana Sayfa, Arama ve Kitaplığınızın hemen üzerinde bulunan Şu Anda Çalıyor çubuğunun, görünüşte rastgele bir şekilde kaybolmasıyla sonuçlanıyor. Neyse ki Spotify sorunun farkında ve gelecekteki bir güncellemede sorunu çözmeye çalışıyor.

Spotify'ın Topluluk forumlarındaki ve Reddit'teki Spotify kullanıcıları, Şu An Çalıyor çubuğunun uygulamadan kaybolmaya devam ettiğinden şikayet ediyor. Hata ile karşılaşanların bildirdiğine göre bu, fark edilebilir bir sebep olmaksızın rastgele zamanlarda gerçekleşiyor. Normal bir şekilde, herhangi bir sorun yaşamadan bir şarkı veya podcast dinlemesi sırasında bir anda Şu An Çalıyor çubuğu ekrandan kayboluyor ve o anda dinlenilen parça duraklatılamıyor veya atlanamıyor.

Sorun, Spotify uygulamasının en son sürümünü çalıştıran Android kullanıcıları ile sınırlı gibi görünüyor ve Spotify'ın yanlışlıkla hatayı en son güncellemeyle uygulamaya eklediği tahmin ediliyor.

Hata, çoğunlukla Samsung telefonlarını etkiliyor gibi görünüyor, ancak bu şekilde görünmesinin sebebi Samsung kullanıcılarının sayısal fazlalığı olabilir. Ayrıca, hem Android 11 ve Android 12 kullanıcılarının şikayette bulunmasından dolayı, hangi Android sürümünü çalıştırdığınız önemli değil.

Şu anda bu hatayı yaşıyorsanız ve Şu An Çalınan çubuğunun Spotify uygulamasından kaybolmaya devam ettiğini görüyorsanız, çok fazla seçeneğiniz bulunmuyor.

Spotify uygulamasını kullanırken Şu An Çalınan çubuğu ekranınızdan kaybolursa Ayarlar > Uygulamalar'a gidin ve aşağı kaydırarak Spotify'ı bulun. Ardından Uygulama Bilgisi sayfasını açın ve Zorla Durdur'u seçin. Bu, Spotify'ı kapanmaya zorlayarak oynatmayı sonlandırmalıdır. Uygulamayı yeniden açtığınızda, Şu An Çalınan çubuğu en azından geçici olarak geri dönecektir...