Spielberg 'oldukça mükemmel' bulduğu tek filminin adını verdi

Ünlü yönetmen Steven Spielberg, yaptığı ve 'oldukça mükemmel' olduğunu düşündüğü tek filmin adını veriyor. Spielberg, "Gerçekten tekrar tekrar bakabileceğim birkaç filmden biri" dedi.

Spielberg 'oldukça mükemmel' bulduğu tek filminin adını verdi

Steven Spielberg, filmlerinden birinin "oldukça mükemmel" olduğu görüşünde. Usta yönetmen 1971'den bu yana çoğu klasik sayılan 34 film çekti.

Bu filmler arasında Denizin Dişleri (Jaws), Üçüncü Türden Yakınlaşmalar (Close Encounters of the Third Kind) ve Kutsal Hazine Avcıları da (Raiders of the Lost Ark) yer alıyor.

Spielberg, filmlerini yeniden izlemeyi zor bulduğunu söylüyor ancak yeniden gözden geçirdiği ve inkar edilemeyecek kadar mükemmel olduğunu söylediği bir film var.

Independent'ın haberine göre The Late Show with Stephen Colbert'e katılan Spielberg, "Filmlerimi yaptıktan sonra onlara çok fazla bakmam" dedi ve ekledi: Geriye çok sık bakmam ama ara sıra çocuklarımla bir film izlerim.

Spielberg, "E.T.'yi ilk kez izlediklerinde çocuklarımı rahatlatmak istedim. Babaları orada oturmadan E.T.'yi izlemelerini istemiyorum; özellikle de başlangıçta korkutucu kısımları" dedi.

Spielberg filmlerinden birini yeniden izlemeyi yorucu bulsa da, tam adı ET: The Extra-Terrestrial olan 1982 yapımı filmini izlemekten gerçekten keyif alıyor .

Spielberg, "Bazen yapmaya niyetlendiğim ama yapmadığım şeyleri görüyorum ve bazen de bunca yıl sonra şimdi gördüğümden daha iyi bir fikir olabilecek şeyler görüyorum - ama ET , oldukça mükemmel bir film” dedi.

Ünlü yönetmen, "Bir kereden fazla izleyebildiğim sadece bir avuç film yaptım" diyor.

Spielberg şöyle devam ediyor: 34 film falan yaptım ve hangilerinin E.T.'nin ötesine geçtiğini söylemeyeceğim ama tekrar izleyebileceğim yaklaşık 5 veya 6 film var, ki genellikle bunu yapmıyorum.