Spam yakalamada rakiplerini geride bıraktı

SpamTitan, arka arkaya aldığı yedinci Virus Bulletin ödülü ile spam engellemede önde gidiyor...

Spam yakalamada önde

SpamTitan saygın Virus Bulleting Spam ödüllerinde, neredeyse tüm rakiplerini geride bıraktığını duyurdu. Test edilen ürünler arasında, SpamTitan en yüksek ikinci spam yakalama oranının yanısıra en düşük yanlış spam teşhisi oranlarından birini de elde etti. Bu performans sonucunda SpamTitan gözde Virus Bulletin ödülünü alarak, etkili ve kullanımı kolay spam filtreleme çözümü için bağımsız bir kurumun tekrar güçlü onayını aldı.

SpamTitan yedinci kez katıldığı Virus Bulletin testinde 19 rakip ürünle karşılaştırıldı. Virus Bulletin virus ve benzeri zararlı yazılımlar konusunda bağımsız global bir yayındır. VMware altında sanal bir makina olarak çalışan SpamTitan çok iyi bir performans göstererek, McAfee, Sophos, Bit Defender, Fortinet ve Symantec gibi rakipleri geride bırakmayı başardı.

CEO Ronan Kavanagh, bu testin SpamTitan spam filtereleme çözümünün pazarın en etkin çözümü olduğunu, yani herkesten daha fazla spam yakaladığını gösterdiğini söyledi. Kullanıcıların artık çok spam yakalama ya da az yanlış spam teşhisi arasında seçim yapmak zorunda kalmadıklarını, SpamTitan ın her ikisini de sunduğunu ifade etti. Giderek artan sayıda diğer çözümlerden vazgeçip gelen yeni müşteriler olduğunu ve SpamTitan kullanmaya başladıklarında spam seviyesinde derhal ciddi bir azalma gözlediklerini belirtti.

Virus Bulletin Anti-spam karşılaştırmalı incelemesinin yazarı Martijn Grooten bu performansın ürünün yedinci VBSpam ödülünün daha da parlak gözükmesine sebep olduğunu belirtti.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları