Sony, PlayStation 5 Pro tasarımını yanlışlıkla kendisi sızdırdı

Herkes PS5 Pro'nun çıkışını beklerken, bu konuda henüz yorum yapmayan Sony, yanlışlıkla cihazın bir görüntüsünü paylaştı. Peki PS5 Pro neye benziyor?

Sony, PlayStation 5 Pro tasarımını yanlışlıkla kendisi sızdırdı

Sony, PlayStation'ın 30. yıldönümü için kullanılan bazı yeni PlayStation reklam görsellerinde PS5 Pro konsolunun varlığını doğrulamış ve tasarımını da ortaya çıkarmış olabilir.

PS1'in piyasaya sürülmesinin 30. yıldönümü için yapılacak bazı kutlamaları detaylandıran resmi bir PlayStation blog yazısında kullanılan afişin için, yıllar boyunca üretilmiş Sony çevre birimlerinin ve konsollarının bazı soluk görüntüleri yer alıyor. Ancak görüntülerden biri fazlasıyla beklenen yeni PS5 Pro'yu andırıyor.

Bu görüntü, dış yüzeyine bir dizi siyah oluk eklenmiş bir PS5 Slim'e, yani PS5 Pro için beklenen tasarıma çok benziyor. Benzer bir tasarım, daha önce internete sızmıştı.

Cihazın afiş içine saklanmış görüntüsünü aşağıda, üç rakamının hemen solunda görebilirsiniz.

Bu görüntünün gerçekten PS5 Pro'ya ait olup olmadığı elbette kesin değil ancak PS5'in son sürümü olacak Pro'nun öncüllerinden daha zengin ve vurucu bir tasarıma sahip olması bekleniyor. Kapak üzerinde 3 çizgi bulunan bir tasarım da bu beklentileri karşılıyor. Gerçek olup olmadığını ise yakında cihaz tanıtıldığında anlayacağız.