Sony'nin 3D kampanyası başladı!

Sony'den yarattığı 3D dünyasını tüm tüketicilerine sunabilmek için fırsatlarla dolu bir kampanya!

Sony'nin 3D kampanyası!

Sony, daha fazla tüketicinin 3D deneyimini eksiksiz bir şekilde yaşaması için 1 Ekim - 15 Kasım 2010 tarihleri arasında geçerli olacak fırsatlarla dolu bir kampanya başlattı. Kampanya boyunca herhangi bir model 3D BRAVIA® TV satın alan herkes, PS3 oyun konsolu, BDV-E370 veya BDV-F500 ev sinema sistemi, BDP-S470 Blu-ray Disc™ oynatıcı ya da DSC-TX9 fotoğraf makinesinden birini hediye olarak seçebiliyor.

Film izleyin, oyun oynayın, fotoğraf çekin ve hepsi 3D olsun! Sony'nin yarattığı 3D dünyası; filmden oyuna, fotoğraftan kendi içeriğinizi yaratmaya kadar 3 boyutlu olarak denemek istediğiniz çok zengin seçenekler barındırıyor.

Ayrıca 2D içerikleri de son derece kaliteli görüntüler eşliğinde sunuyor. 3D BRAVIA TV'ye eklenen bir 3D Blu-ray Disc™ oynatıcı veya 3D ev sineması sistemi, TV izlemeyi sizi içine çeken yepyeni bir deneyime dönüştürüyor. Panoramik Çekim ayrıcalığı sunan DSC-TX9, 3D TV'nizde seyredebileceğiniz harika 3D fotoğraflar çekmenizi sağlıyor. Çok Açılı Çekim, fotoğraf makinesi ekranını bir yandan öteki yana kaydırarak 2 boyutlu bakabileceğiniz 3D benzeri harika efektler oluşturuyor.

Sony'nin sunduğu 3D dünyasını evinize taşıyacak bu kampanya ile ilgili daha detaylı bilgi için Sony Center'lar ve tüm yetkili Sony satış noktalarını ziyaret edebilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları