Sonic the Hedgehog 3 fragmanı yayınlandı: Shadow ile tanışın!

"Sonic the Hedgehog 3" filminin ilk fragmanı yayınlandı ve Keanu Reeves, Shadow karakterine sesiyle hayat veriyor. Sonic ve arkadaşları, Shadow'un yarattığı tehditle başa çıkmak için eski düşmanlarıyla güçlerini birleştirmek zorunda kalacaklar.

Sonic the Hedgehog 3 fragmanı yayınlandı: Shadow ile tanışın!

2022'de "Sonic the Hedgehog 2" filminin son sahnesinde, mavi kahramanımız Sonic’in karanlık rakibi Shadow'un tanıtıldığı bir fragman yayınlanmıştı. O zamandan beri Sonic hayranları, üçüncü film hakkında daha fazla bilgi edinmeyi büyük bir sabırsızlıkla bekliyorlardı.

Nihayet beklenen an geldi; Salı günü Paramount, "Sonic the Hedgehog 3" filminin resmi fragmanını paylaştı ve Keanu Reeves, Shadow karakterine sesiyle hayat vererek sahneye ilk kez çıktı.

Sonic the Hedgehog 3 fragmanı

İlk iki filmde Doctor Robotnik ve Knuckles the Echidna'ya karşı mücadele eden Sonic ve Tails, bu kez süper güçlere sahip Shadow’un oluşturduğu tehditle başa çıkmak için eski düşmanlarıyla iş birliği yapmak zorunda kalıyor. Fragmanın başında, siyah ve kırmızı kirpinin ekibi kolayca alt ettiğini görüyoruz, bu da Sonic ve arkadaşlarının her türlü yardıma ihtiyaç duyacaklarının bir işareti.

Fragmanın sonunda, Robotnik’in büyükbabası Gerald'ın (yine Jim Carrey tarafından canlandırılıyor) bu devam filminde yer alacağını öğreniyoruz. Sonic Adventure 2 video oyununda, Profesör Gerald Robotnik'in Shadow the Hedgehog'u yarattığı ortaya çıkmıştı.

Ana kadronun geri kalanı da "Sonic 3" filmine geri dönüyor. Ben Schwartz Sonic'i, Colleen O'Shaughnessey Tails’i, Idris Elba Knuckles’ı ve James Marsden Tom Wachowski’yi yeniden canlandıracak. Ayrıca, Gerald'ın torunu ve Shadow ile önemli bir bağı olan Ivo’nun kuzeni Maria Robotnik'i (Alyla Browne tarafından canlandırılıyor) tanıyacağız.

Pat Casey, Josh Miller ve John Whittington filmin senaryosunu kaleme aldı ve Jeff Fowler, üçüncü filmin yönetmen koltuğuna geri döndü. Hikayenin nasıl devam edeceği henüz belirsiz, ancak serinin artan popülaritesi göz önüne alındığında, gelecekte daha fazla Sonic macerası bekleyebiliriz.

Sonic the Hedgehog 3 ne zaman yayınlanacak

"Sonic the Hedgehog 3", 20 Aralık 2024'te sinemalarda olacak.