Son Galaxy S25 Ultra sızıntısı, büyük bir tasarım değişimine işaret ediyor

Samsung Galaxy S25 Ultra'ya ait olduğu iddia edilen bazı görseller, bir önceki model olan Galaxy S24 Ultra'ya göre önemli tasarım değişikliklerine işaret ediyor.

Son Galaxy S25 Ultra sızıntısı, büyük bir tasarım değişimine işaret ediyor

Samsung Galaxy S25 Ultra'nın önümüzdeki yılın başlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Beklenen tarih yaklaşırken, telefonla ilgili sızıntılar da artarak yayılmaya devam ediyor.

Güvenilir sızıntı kaynağı IceUniverse, sosyal medya platformu X’te önümüzdeki yılın amiral gemisi Galaxy S25 Ultra’nın sahip olacağı iddia edilen ayrıntıları gösteren bazı görüntüler paylaştı. Galaxy S25 serisinin resmi lansmanına yaklaşık beş ay olsa da, Galaxy S25 Ultra’ya ait olduğu iddia edilen görsel, yeni nesilde yapılabilecek olası tasarım değişikliklerini gösteriyor.

Sızdırılan görüntüye göre, Galaxy S24 Ultra’nın keskin köşeleri yerine Galaxy S25 Ultra’da yuvarlatılmış köşeler bulunabilir. Bu değişiklik, telefonun elde tutulmasını daha rahat hale getirebilir.

Ayrıca sızıntı kaynağı, Galaxy S25 Ultra’nın ön yüzünü Galaxy S24 Ultra, Apple’ın iPhone 16 Pro Max’i ve önceki Galaxy S serisi modelleriyle karşılaştıran çok sayıda fotoğraf da paylaştı. Bu karşılaştırmalar, Samsung’un bir sonraki amiral gemisinin mevcut sürümünün ekran boyutuyla aynı ekran boyutuna sahip olacağını öneriyor.

Söylenilene göre bazı üst düzey Samsung yöneticileri, önümüzdeki yılın amiral gemisinin ekran ve kameralarda en üst düzey yükseltmeleri sunacağını iddia etti. Ekran en boy oranının da Galaxy S24 Ultra ile aynı kalacağı tahmin ediliyor.

Galaxy S25 Ultra hakkındaki daha önceki sızıntılar 16 GB RAM’e sahip olabileceğini öneriyordu. Galaxy S25 Ultra’nın kamera tarafında da önemli yükseltmeler sunacağı söyleniyor. Telefonun yeni bir sensöre sahip 200 MP birincil kamera, 50 MP telefoto, 50 MP ultra geniş kamera ve 12 MP selfie kamerasıyla geleceği iddia ediliyor.

Ayrıca Galaxy S25 Ultra’nın Note 20 Ultra’dan bu yana sunulan en ince “Ultra” telefon olabileceği öne sürülüyor.