Solana Tabanlı Cüzdan Phantom, Android'e de Geldi

Şubat 2022'de iOS kullanıcıları için sunulan Solana tabanlı kripto cüzdan Phantom, şimdi de Android kullanıcıları için geliyor.

Solana Tabanlı Cüzdan Phantom, Android'e de Geldi

Kripto paralar denilince akla gelen uygulamalardan biri de cüzdanlar. Popüler Solana cüzdanlarından olan Phantom da onlardan biri. iOS'ta hali hazırda kullanılabilir olan Phantom cüzdan artık Android kullanıcıları için de kullanılabilir.

Solana Tabanlı Kripto Cüzdanı Phantom Android'de

Phantom'un resmi Twitter hesabından yapılan duyuruyla Android için de beklenen müjde geldi. Phantom, kullanıcıların mobil uygulamayı Google Play Store üzerinden indirebileceğini duyurdu. Bu da artık Android işletim sistemine sahip bir akıllı telefonun herhangi bir yerden kripto ve NFT alıp gönderebileceği, takas edebileceği ve depolayabileceği anlamına geliyor.

Yayımlanan blog gönderisinde şu sözlere de yer veriliyor:

"Phantom'da push bildirimleri ve gelişmiş 'Son Etkinlik' sekmemiz gibi yeni yayınlanan özellikler, lansman sırasında Android'de de yayında"

Beta aşamasında topluluktan yoğun bir ilgi gördüğünü açıklayan Phantom, uygulamanın bu döneminde 50.000'den fazla kişinin katılım gösterdiğini belirtti. Ayrıca, Vietnam, Hindistan ve Endonezya'daki kullanıcılar tarafından Android'in benimsenmesinin arttığı da yine gönderide açıklandı.

Kasım 2021'de Phantom, mobil versiyonunun piyasaya sürülmesi için bir duyuru yapmıştı. iOS mobil uygulaması ise Şubat 2022'de App Store'daki yerini aldı.

Bu haber CHIP Online ve BTCHaber işbirliği ile hazırlanmıştır.