Smile ADSL'den İndirimli ADSL Tarifeleri

Smile ADSL, yüksek hız ve limitsiz kullanımda indirimli ADSL tarifelerini açıkladı.

Smile ADSL İndirimi

Smile ADSL, yaptığı yeni kampanyada 8 Nisan-30 Nisan arasında aktivasyon ücretini 29 YTL'den 9 YTL'ye indirirken, yeni tarifeleriyle de abonelerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Smile ADSL, Nisan ayında yeni ve mevcut abonelerinin yüzünü güldürecek fırsatlar sunuyor. Smile ADSL aboneliğinin hayata geçmesi için ödenmesi gereken aktivasyon bedeli, 30 Nisan'a kadar, 29 YTL yerine sadece 9 YTL olarak tahsil edilirken, yeni ADSL tarifeleri de abonelerin geniş bant İnternet keyfini katlayarak artırıyor.

Pazara girdiği günden bu yana ücretsiz kablosuz modem, ücretsiz kurulum gibi avantajlı kampanyalara imza atan Smile ADSL, sektörde yarattığı rekabeti yeni tarifelerle güçlendiriyor. Açıklanan yeni tarifelerle, ayda 5-20 YTL arasında değişen indirimli fiyatlarla İnternet erişimi sağlanıyor.

İnternet kullanıcılarının daha uygun fiyatlarla İnternet'e bağlanabilmelerini sağlayan bu yeni fiyatlar Nisan ayında yürürlüğe girdi. Yeni tarifeye göre, 512 Kb sınırsız bağlantı hızında aylık ücret 69 YTL, 1024 Kb sınırsız bağlantı hızında aylık ücret 89 YTL; aynı hızda 4 GB sınırlı bağlantının fiyatı ise sadece 29 YTL. 2048 Kb hızla sınırsız bağlantının aylık ücreti ise 119 YTL. Bu fiyatlarla, İnternet kullanıcıları yüksek hızda bağlantıyı, çok daha uygun fiyatlarla alabiliyorlar. Smile ADSL'in yeni tarifesinin tamamı ise şöyle: (bir kez ödenen bağlantı ücreti hariç olmak üzere)

Smile ADSL'den İndirimli ADSL Tarifeleri

Yeni tarife hakkında bir açıklama yapan Smile ADSL yetkilileri şunları ifade ediyor: "Dünya genelinde İnternet erişim hızları artırılırken, fiyatlar da düşüyor. Çok sayıda kullanıcının kaliteli geniş bant İnternet erişimine kavuşması hedefleniyor. Smile ADSL olarak biz de dünyadaki bu eğilimi izliyor, ülkemize yansıtıyoruz. Yeni tarifelerimiz sayesinde yüksek hız ve limitsiz kullanımı ekonomik olarak internet kullanıcıları hizmeti sunuyoruz. Ayrıca abonelerimiz hızlı erişime ve 7/24 desteğe sahip olacak."

Okuyucu Yorumları