Slingbox SOLO ile kumanda savaşlarına son!

Slingbox SOLO evlerdeki kumanda savaşlarına son veriyor! İşte detaylar...

Kumanda savaşına son!

Türkiye'de Neotech kanalıyla sunulan Slingbox SOLO, aile fertleri arasında TV dizileri konusunda yaşanan kanal tartışmalarına son veriyor.

Dizi filmlerin hararetle izlendiği şu dönemde, Türkiye'de Neotech kanalıyla dağıtılan Slingbox SOLO, üstün özellikleriyle diziseverlerin imdadına koşuyor. İnternet bağlantılı herhangi bir bilgisayar ya da cep telefonunu kişisel televizyona dönüştüren Slingbox SOLO ile diziseverler soğuk kış gecelerinde dizi keyfini sonuna kadar yaşayacaklar. Slingbox SOLO sayesinde, evdeki kablo ve uydu alıcısıyla izlenen tüm diziler, istenirse dünyanın öbür ucunda ya da yan odada izlenebilecek. Böylece diziseverler, hiçbir diziyi kaçırmayacaklar.

Taşınabilir Slingbox SOLO ile, artık, seyahatte olmak, evdeki televizyondan uzak kalmak anlamına gelmiyor. Slingbox SOLO'nun kişisel bir televizyona dönüştürdüğü bilgisayar ya da cep telefonunda evdeki kablo ve uydu alıcısıyla izlenen tüm kanallar izlenebiliyor. Slingbox SOLO kullanıcıları, nerede olurlarsa olsunlar ayaklarını uzatıp sevdikleri diziyi izlemenin keyfine varacaklar.

Slingbox SOLO hakkında

Slingbox SOLO hakkında

Slingbox SOLO, bir kablo yayın alıcısı (TELEDÜNYA), uydu alıcısı (DIGITURK, D-Smart gibi), kamera ya da dijital video kaydediciden gelen yayını internet üzerinden izleyicinin bilgisayarına ya da cep telefonuna ulaştırıyor. Evinizde bu cihazlardan herhangi birine kolaylıkla bağlayabileceğiniz Slingbox SOLO'yu bilgisayar ya da cep telefonu üzerinden tıpkı evinizdeymiş gibi evdekiyle bire bir aynı olan bir kumandayla kontrol edebiliyor ve istediğiniz programı kaçırmadan zevkle izleyebiliyorsunuz.

Bir bakışta Slingbox SOLO
Herhangi bir masaüstü ya da dizüstü bilgisayardan (PC ya da Mac) canlı ya da kaydedilmiş TV yayınını izleme ve kontrol etme imkanı iPhone, BlackBerry, Windows, Symbian Palm gibi uyumlu akıllı telefonlardan canlı ya da kaydedilmiş TV yayınını izleme ve kontrol etme imkanı, bütün popüler kablo/uydu alıcılara, DVR cihazlarına, DVD oynatıcılara, medya oynatıcılarına ya da ev güvenliği kameralarına bağlantı yeteneği

Slingbox SOLO'nun perakende satış noktalarındaki KDV dahil fiyatı 399 TL.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları