Sızdırılan yeni video, iPhone 16 tasarımını tamamen ortaya çıkardı

Kısa süre sonra tanıtılması beklenen ve muhtemelen şu sıralar üretim bandından çıkıp paketlenmeye başlanmış olan iPhone 16'ların nasıl görüneceği, sızan yeni video ile birlikte tamamen ortaya çıkmış olabilir.

Sızdırılan yeni video, iPhone 16 tasarımını tamamen ortaya çıkardı

Eylül ayında piyasaya sürülecek olan iPhone 16'yı herkes merak ederken, yeni telefonun tasarımı kesin olarak medyaya sızmış olabilir. Zira şu sıralar telefon üretim aşamasında bulunuyor ve fabrikalardan veya medya/reklam ajanslarından sızacak görüntüler, artık telefonun kesin son halini yansıtıyor olacak.

Yeni sızan bir görüntü de sosyal medyada ilgi topladı. Ancak yine de hatırlatalım, Apple onaylayana kadar bu görüntüler sadece spekülasyon olarak kabul edilebilir.

Görünüşe göre iPhone 16 veya iPhone 16 Plus için bir kılıf şablonunun videosunu çekmeyi başarmışlar. Twitter'da yayınlanan kısa videoda bunu görebiliyoruz. Bunun hangi model olduğunu bilmiyoruz anca büyük ihtimalle iPhone 16'nın büyük boyutlu versiyonu görüntülenmiş.

Bu kılıf kalıbı ister iPhone 16 ister iPhone 16 Plus için olsun, her iki telefonun da aynı tasarıma sahip olması bekleniyor; iki telefon arasındaki tek fark ekran boyutu ve konfigürasyonu, boyutları ve pil kapasitesi olacak.

Dikey kamera dizilimi

Videoda, daha önce söylentilere konu olan dikey kamera hizalamasını da görebilirsiniz. iPhone 15 ve iPhone 15 Plus'ta ise çapraz kamera dizilimi kullanılıyordu.

Ayrıca tüm iPhone 16 modellerine gelmesi beklenen yeni Yakala düğmesi de videoda görülebiliyor. Söylentiler doğruysa, yeni düğme kullanıcıların çok daha pratik şekilde fotoğraf ve video çekmesini sağlayacak.

Bakalım, bu görüntüler doğru çıkacak mı, yoksa sadece sosyal medyada ilgi çekmek isteyenlerin ürettiği sahte görüntüleri mi? Eylül ayında anlamış olacağız...